Мережа Район.in.ua запустила видання про культуру

02 Серпня 2021, 12:00
Район.Культура 552
Район.Культура

На теренах Волині, Рівненщини та Закарпаття 2 серпня запрацювало інтернет-видання Район.Культура. 

Редакція медіа поставила собі за мету розкривати в інформаційному полі культурне середовище та розмаїття громад трьох регіонів.

Район.Культура об'єднує шанувальників культурного продукту, митців, промотує культурні події, досліджує внесок вихідців зі свого регіону у розвиток національної культури.

Видання покликане стати сервісним медіа для митців, інституцій, закладів культури, що є важливим у процесі комунікації з їхньою цільовою аудиторією.

«Наша місія – всеохопно висвітлювати культурне життя трьох областей та сприяти розвитку культури у громадах. Ми будемо розповідати про масштабні мистецькі проєкти, знайомитимемо з творчістю знаних місцевих митців та відкриватимемо читачам нові імена в культурній сфері. Тож запрошуємо до співпраці митців, організаторів культурних подій та представників культурних інституції», — розповідає головна редакторка видання Іванна Антонюк. 

Запуск проєкту є частиною стратегії розвитку мережі Район.in.ua, яка визначає своєю місією сприяння розвитку громад, забезпечуючи їх якісним інформаційним продуктом. 

Стежити за новинами від Району.Культура можна на офіційній сторінці у Facebook.

З питань співпраці пишіть на електронну пошту [email protected]

Нагадаємо, медіабренд Район.in.ua об'єднує три десятки місцевих редакцій у Волинській, Рівненській, Закарпатській областях і сім тематичних проєктів: Бізнес.РайонСпорт на РайоніРайон.МедицинаРайон.ІсторіяРайон.КультураРайон.ЗакордонЕко.Район. 

А ще працюють фан-сторінки Район.Котики та Район.Мелроуз.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром