Запрошують до участі в конкурсі відеороликів «Подорожуємо Україною»

01 Серпня 2021, 10:35
Фото ілюстративне 902
Фото ілюстративне

З нагоди святкування 30-ї річниці Незалежності України, жителів Підгайцівської громади запрошують до участі в онлайн-конкурсі відеороликів «Подорожуємо Україною».

Про це повідомили на сайті Підгайцівської громади.

Відеоролики  оцінюватимуться у трьох номінаціях за віковими категоріями: 

  • 9-13 років;
  •  14-18 років; 
  • від 18 років.

Роботи прийматимуть із 1 по 14 серпня. 

Відеороботи треба вантажити YouTube та надіслати посилання разом із заявкою до КЗ «Центр культури туризму, молоді та спорту» Підгайцівської сільської ради на електрону адресу [email protected] .

У темі листа вказати «Подорожуємо Україною» та вказати інформацію про учасника (прізвище, ім’я та по батькові конкурсанта, дата народження, контактний телефон, електронна адреса, місце проживання, назва номінації, назва конкурсної роботи та короткий опис відеороботи)

Роботи повинні мати оригінальну ідею, цілісний динамічний сюжет та повинні відповідати  тематиці конкурсу в креативній формі.

Тривалість відеоролика не повинна перевищувати 4 хвилини. На початку ролика слід вказати його назву й відомості про автора (авторів): ім’я, прізвище, назву організації.

Учасники самостійно визначають жанр відеоролика (інтерв’ю, репортаж, відеокліп, тощо); у ролику можуть використовуватися фотографії.

Оцінювання конкурсних робіт відбудеться на офіційній сторінці громади у Фейсбук в онлайн-режимі учасниками голосування. Переможців визначатимуть за кількістю вподобань.

Результати конкурсу опублікують на сайті та офіційній сторінці Підгайцівської громади у фейсбуці. Нагородження відбудеться на головній сцені в селі Підгайці 24 серпня під час проведення святкових заходів присвячених до Дня громади.

Читайте також: У Підгайцях визначилась, хто представить громаду на фестивалі «Мандруй Україною»

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром