Депутати міськради проти російських установ у Луцьку

23 Грудня 2015, 11:42
1958

Депутат Павло Данильчук запропонував вирішити питання з установами агресора на території міста.

Такий депутатський запит він подав у середу, 23 грудня на пленарному засіданні сесії міської ради.

Депутат розповів, що Сполучені Штати Америки посилили санкції проти Російської Федерації, а Україна продовжує користуватися послугами російських установ. У Луцьку вже відбувалися акції проти діяльності банків агресора на території міста, проте фінустанови ВТБ та «Сбербанк» і досі працюють.

Павло Данильчук каже, що коли держава не припиняє їхні дії, то варто ініціювати такі пропозиції на місцях. У запиті міститься звернення до Служби безпеки, аби вона подумала над вирішенням цього питання. Депутати підтримали запит більшістю голосів.

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

Коментарі
23 Грудня 2015, 16:56
украiна продовжуе користуватись не тiльки банками агресора ,а також газом агресора , вугiллям i ще багато чим. раджу данильчуку найти все це в украiнi, або заткнуты свою дурну пельку.
24 Грудня 2015, 18:12
Ще у нас є в магазинах ліпецька продукція Рошен, салон Міцубісі торгує Нівами, у нас є російські МТС та Лукойл, (хоч і назви поміняли. А ще повно кометики, бадів, і взагалі необхідно перестріляти на вулицях всі жигулі, вилити пиво Жигулівське, та переробити російські прізвища. Ще багато чого знайдеться запропонувати примітивному депутанту для знищення та заборон, включаючи газ, нафтопродукти та інше, інше, інше....
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром