Студенти-біологи змагалися за звання Містера факультету

23 Грудня 2015, 09:26
3470

Студенти біологічного факультету Східноєвропейського університету імені Лесі Українки влаштували шоу-програму на тему культового фільму «Одинадцять друзів Оушена», де обрали Містера факультету.

За звання найкрасивішого хлопця факультету п’ятеро студентів змагалися у вівторок, 22 грудня.

Розпочалося шоу із феєричного виходу конкурсантів. Організатори повідомили, що обирали їх за доволі високими критеріями. Кожен з претендентів, аби потрапити до конкурсу, змушений був розповісти про те,  яку книжку прочитав останньою і як витратив би викрадений мільйон. Літературні вподобання в конкурсантів виявилися різноманітними – хтось востаннє читав «Кобзар», а комусь до вподоби «50 відтінків сірого». Мріяли хлопці здебільшого про одне – закрити сесію. І бажано без допомоги  мільйона, бо його вони хотіли б витратити на бізнес.

Ще один конкурс,  який конкурсанти гідно пройшли, – інтелектуальний. Тут вони показали свої знання в історії, спорті,  кінематографі, кулінарії та, звичайно, у зброї.

Згодом хлопці заявили, що вони не тільки розумні,  а ще й талановиті. Владислав Нестерчук показав наскільки володіє пластикою тіла і затанцював чуттєвий танець. Олександр Коменда заспівав для присутніх одну з пісень Кузьми Скрябіна «Люди як кораблі», а Сергій Іванець вирішив дійти до фінішу завдяки кулінарним здібностям і приготував торт. Юрій Легкий показав, як вправляється у стрит-воркауті, а Олексій Андрусик смішив присутніх розповіддю про те, як сподобатися дівчині.

Що тільки робили хлопці, аби сподобатися членам журі – танцювали, придумували цікаві номери і навіть виходили на сцену оголені.

У результаті титул Містера глядацьких симпатій здобув Олексій Андрусик. А перше місце у конкурсі чоловічої краси виборов Юрій Легкий. 

Як виявилося, сам переможець не надто задоволений результатом конкурсу. Каже, що не любить привертати до себе зайвої уваги,  тому волів би залишитися поза п’єдесталом.

«Конкуренція була дуже важка, і, чесно кажучи, я не сподівався на перемогу. Вона прийшла настільки неочікувано,  що зараз не можу сказати, чи щасливий від цього. Швидше за все, що ні, бо не люблю бути у центрі уваги», – розповів Містер біологічного факультету і побіг фотографуватися з фанатками.







Інтелектуальний конкурс
Інтелектуальний конкурс



Олексій Андрусик
Олексій Андрусик

Владислав Нестерчук
Владислав Нестерчук

Сергій Іванець
Сергій Іванець

Юрій Легкий
Юрій Легкий





Танець Владислава Нестерчука
Танець Владислава Нестерчука



Комедійна постановка від Олексія Андрусика
Комедійна постановка від Олексія Андрусика

Вокальний номер Олександра Коменди
Вокальний номер Олександра Коменди

Кулінарне шоу з Сергієм Іванцем
Кулінарне шоу з Сергієм Іванцем


Стріт Воркаут позав  Юрій Легкий
Стріт Воркаут позав Юрій Легкий













 

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром