Очевидці стверджують, що Бондарю не перешкоджали пройти у Волиньраду

22 Грудня 2015, 17:43
2461

Депутат обласної ради Володимир Бондар заявив, що йому перешкоджали потрапити на засідання бюджетної комісії обласної ради, натомість очевидці інциденту стверджують, що депутату ніхто не заважав і він вирішив створити конфлікт на рівному місці.

Представник охоронної фірми Борис Стецюк, який, власне, і спілкувався із депутатом, розповів Інформаційному агентству Волинські новини, що на центральному вході в приміщення зібралася чимала кількість людей, вони хотіли пройти в приміщення, показували свої документи.

Депутат облради Володимир Бондар проходив, оминаючи охорону та не показуючи посвідчення чи інших документів. Стецюк звернув його увагу на те, що потрібно підійти до охорони та показати посвідчення чи документ, що засвідчує особу. На це депутат відповів: «Я ніколи, заходячи сюди вже 20 років, не показував, не показую та не буду показувати посвідчення, я йду у своїх справах і вас це не стосується».

Борис зауважив на це: «Проходьте, але наступного разу, якщо прийдете без посвідчення, то не зайдете сюди». Депутата, розповідає Стецюк, це дуже обурило, тож, вже пройшовши коридором, він повернувся та включив свій телефон, сам прокоментував ситуацію та почав вести відеозапис, говорячи «а тепер спробуйте мене не впустити».

Окрім того, Володимир Бондар викликав наряд поліції та повідомив представникам ЗМІ, що його начебто не впускають на засідання постійної комісії облради. Утім вже на місці поліцейські зробили висновок, що інциденту не було, адже депутату справді не чинили перешкод.

До слова, один зі свідків скандалу, учасник АТО Юрій Жук розповів, що на вході в обласну раду він показав своє посвідчення охоронцям і його безперешкодно пропустили.

«Якийсь депутат – це така ж сама людина, як я. Нехай покаже посвідчення чи паспорт і його пропустять», – обурюється Юрій, який прийшов на прийом до голови облради, аби попросити допомоги, так як завтра вирушає на передову у лавах 81-ї десантної бригади.

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

Коментарі
22 Грудня 2015, 21:11
о той жук..
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром