Благодійники придбали зимові шини для авто воїнів АТО

23 Грудня 2015, 09:04
2014

П’ять зимових шин закупив та передав військовослужбовцям військової частини А1314 для автомобіля Opel Frontera благодійний фонд «Волинь-2014».

Підрозділ Цивільно-військового співробітництва (СІМІС) сектору «Б» виконує службові та бойові завдання в зоні проведення Антитерористичної операції в Донецькій області.

Щоденно проїжджаючи понад три сотні кілометрів, офіцери групи виконують велику роботу з допомоги військовим на передовій, здійснюють супровід гуманітарної допомоги населенню в райони бойових дій та забезпечують безпеку благодійним, волонтерським та міжнародним організаціям, які займаються відновленням пошкодженої бойовими діями зруйнованої інфраструктури та здійснюють низку інших заходів з метою підняття авторитету держави та Збройних сил України у зоні відповідальності.

Також у зоні відповідальності групи знаходиться проект «Евакуація-200» з пошуку тіл загиблих військовослужбовців ЗСУ на території, яка тимчасово непідконтрольна українському уряду. На даний час понад 900 тіл українських воїнів-патріотів силами підрозділу були повернуті на Батьківщину.



Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром