Карпенка-Карого: пішоходи просять відновити «забутий» перехід

22 Вересня 2017, 13:53
2601

Мешканка обласного центру звернулась до відповідних служб міста з проханням відновити пішохідний перехід, про який «забули».

Таку пропозицію розмістила на платформі Відкрите місто лучанка Наталія Гнітецька.

Вона зауважила, що ділянка дороги на Карпенка-Карого, поблизу заправки «Укрнафта», є  «надзвичайно аварійно небезпечною». Нагадаємо, 12 липня тут був збитий на смерть пішохід

За словами автора допису, у цьому місці щоденно переходить дорогу велика кількість людей: «Частина добирається на роботу в промислову зону або ж до своїх гаражів, а частина, навпаки, з дому йде на роботу чи навчання». 

При цьому на досить великій ділянці проїжджої частини по вулиці Карпенка-Карого відсутні пішохідні переходи: «найближчий аж у районі мосту до ТАМ-ТАМа, але більшість людей не має потреби до нього йти». 

Крім того, жінка зауважила, що близько 10 років тому на цьому місці був пішохідний перехід, але з часом розмітка стерлася, а дорожні знаки були демонтовані. «Поновити пішохідний перехід в цьому місці мабуть просто забули», – переконана вона.

Тож жінка звернулась до відповідальних осіб з проханням відновити пішохідний перехід на вулиці Карпенка-Карого, напроти АЗС «Укрнафта».


 

Коментарі
22 Вересня 2017, 17:27
Помилок в статті.... жах!
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром