У місті ремонтують будинки за умови, що мешканці теж «в долі»

02 Липня 2015, 10:19
4214

Тривають ремонти покрівель багатоповерхівок, однак не всі мешканці міста погоджуються платити 40 % коштів зі своєї кишені, як це передбачено в Програмі капітального ремонту житлового фонду міста.
 

Комунальники перед проведенням ремонту узгоджують з лучанами умови фінансування.

« У Луцьку діє Програма капітального ремонту житлового фонду, згідно з якою 40 % платять люди, а 60% - міська рада. Але не всіх це влаштовує. Наприклад, на вулиці Гнідавській в одному із будинків люди тричі проводили збори. А потім сказали, що відмовляються платити і вимагали ремонту за кошти міського бюджету. А от на Ковельській ремонт зробили за участю населення без проблем», - розповідає заступник начальника департаменту ЖКГ Микола Осіюк.

Наразі працівники МЖК поремонтували покрівлі будівель на вулиці Огієнка, 4, Стрілецькій, 73. пр.-тах Грушевського16, Молоді 3б, Соборності 23, Перемоги 1а,  вулиці Гордіюк, 39.
Окрім того, відремонтовано цоколі будинку на вул. Крилова,14.  Систему водовідведення приводили до ладу на пр-ті Волі, 8, 22, Грушевського, 7. Зроблено ремонт козирка за адресами: вул. 8 Березня, 36, Степана Бандери, 19.

Проведено ремонт майданчика перед входом у IV під'їзд та сходинок у будинку на проспекті Соборності, 38, стіни у машинному приміщенні на проспекті Молоді, 23 (ІІ, ІІІ під'їзди).

Читайте також «Дощ для луцьких дахів перестав бути катастрофою», - Лариса СОКОЛОВСЬКА

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром