Будні нової поліції: неслухняні водії та обурені відвідувачі

22 Грудня 2015, 12:32
3105

Нова патрульна поліція лише кілька днів на дорогах міста, але її поява вже породила безліч дискусій. Лучани активно викладають у соцмережі фото, на яких фіксують патрулі у роботі.

Деякі жителі міста влаштовують експерименти та викликають поліцейських чи то заради забави, чи то насправді за нагальною потребою.

Район.Луцьк зібрав відгуки лучан про роботу патрульних міста. Сподіваємося, незабаром громадськість зможе почути й офіційну інформацію про перші результати діяльності поліцейських.

Найчастіше дописи стосуються порушень правил паркування на таких вічно перегружених авто місцях, як Центральний, Варшавський та Північний ринки, на проспекті Волі та вулиці Винниченка.

 

Нова патрульна поліція м. Луцька сьогодні куражиться). Я поки по місту годину катався, нарахував десь 8 екіпажів з мигал...

Опубліковано Дмитром Бурдою 20 грудня 2015 р.

 

 

Ура! Це сталося. Кільце біля Варшавського намагаються розгрузити. Так саме намагаються, бо поки від мосту до кільця всі ...

Опубліковано Ira Novosad 22 грудня 2015 р.

 

 

Поліція в Луцьку. Вона працює. Під пильним контролем громадськості))

Опубліковано Myroslav Vatashchuk 20 грудня 2015 р.

 

 

Вчора близько першої ночі поверталася до Луцька. По дорозі від Ковельської до Кравчука минули 4 (чотири!) патрульні маши...

Опубліковано Olena Semeniuk 20 грудня 2015 р.

 

 

Патрульні прижали валютчиків у центрі біля "Пано". Ті ховаються у квітковому ряду і нервово курять. Побачимо, в кого більше терпіння. P.S. Пріус на аварійці.

Опубліковано Антоном Бугайчуком 20 грудня 2015 р.

 

У же доводилося патрульним поліцейським залагоджувати конфлікт у місцях відпочинку. У понедылок, 21 грудня, молодий чоловік, який відпочивав у пивному клубі «Оболонь», зачепив стіл та розбив посуд, який стояв на ньому. Адміністратор закладу попросила сплатити кошти за пошкоджене майно. Проте чоловік, який очевидно вже був напідпитку, відмовився сплачувати рахунок.

«Стіл стояв не надто надійно, й загалом у закладі не створені нормальні умови для відпочинку», – мотивував він свою відмову компенсувати збитки.

Адміністратор вирішила з чоловіком не конфліктувати й залишила його у спокої. Однак той зателефонував на лінію «102». Згодом приїхав патруль, якому довелося довго залагоджувати конфліктну ситуацію.   

    

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром