«Піккардійська терція» в Луцьку лікувала поранених бійців

22 Грудня 2015, 10:45
2234 Джерело: facebook.com

«Мистецька терапія» благодійного фонду «Рідна Волинь» після святкового концерту до Свята Чудотворця Миколая продовжує лікувати мистецтвом поранені душі солдат, які проходять в обласному госпіталі інвалідів реабілітацію після бойових дій на сході України.

Всесвітньо відомий колектив «ПІККАРДІЙСЬКА ТЕРЦІЯ» за сприяння заслуженого діяча мистецтв України Віталія Іваницького запросили воїнів на свій концерт у Волинський обласний драматичний театр ім. Т.Г.Шевченка.

Як розповів Віталій Іваницький, справжні професіонали пісні і пошановувачі українського народного та сучасного пісенного мистецтва, – вокальна формація «Піккардійська Терція» – своєю ліричною і патріотичною піснею духовно сприяли покращенню психологічного стану поранених воїнів, які були присутні на концерті.

Волинські солдати бурхливими оплесками нагороджували кожен виступ митців за відомі пісенні шлягери і нові пісні.

Усі бійці, які побували на справжньому святі музики і пісні, були щиро вдячні «Піккардійській Терції» і організаторам цього концерту – зустрічі за справжню мистецьку терапію, яка дієво допомагає їм відновлювати душевну рівновагу і позитивними емоціями сприяє покращенню їхнього здоров’я.

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром