Конякіна: на автостанції № 1 за циганами стежитиме поліція

22 Грудня 2015, 09:46
3039

Поліцейські наблизять маршрути патрулювання до території автостанції на вулиці Конякіна.
 
У понеділок, 21 грудня, із міськради надійшла відповідь на петицію Романа Сидорука, у якій він пропонував вирішити питання циган на автостанції № 1.

«Їх там інколи в години пік буває більше, ніж пасажирів. Соромно за Луцьк перед гостями міста, і самому неприємно. Поки придбаєш квиток, тричі підійдуть, і добре як діти, бо ходять дорослі здорові і ледащі!» – написав лучанин.  

У міськраді відповіли, що працівники поліції неодноразово проводили профілактичні бесіди  з особами ромської національності на території АС  №1. Також було виявлено малолітніх осіб, які просили милостиню та перебували без батьків, тому малолітніх направляли до притулку для дітей служби у справах дітей Волинської облдержадміністрації. А їхнім батькам за місцем проживання надсилали подання для притягнення до адміністративної відповідальності за ст. 184 КУпАП (неналежне виконання батьківських обов’язків по вихованню малолітніх дітей).

«Працівниками поліції і в подальшому будуть проводитись заходи по виявленню вищевказаних осіб, буде наближено маршрути патрулювання до території АС № 1 та прийматись рішення згідно чинного законодавства», – пообіцяли у міськраді.

Нагадаємо, під час рейду активістів Цивільного корпусу «АЗОВ» Волинь було помічено близько 10 циган, які жебракують, серед них були і неповнолітні.

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром