Лучан запрошують на останній нічний кіноперегляд просто неба

20 Вересня 2017, 10:15
2585

У Луцьку відбудеться останній цьогорічний кіноперегляд від проекту «Lutsk night cinema».

Лучани та гості міста переглянуть оскароносний фільм Рона Говарда «Ігри розуму» у суботу, 23 вересня, о 21:00 на стадіоні СНУ імені Лесі Українки (вул. Ярощука, 30).

Картина «Ігри розуму» розповідає про геніального математика Джона Неша. Він був одним із найкращих у престижному університеті, проте майже ніхто з ним не дружив. З часом його геніальний розум помічають секретні служби, і його життя змінюється.

Прийти на кіноперегляд може кожен охочий. Вхід вільний. Оскільки метою проекту є пропаганда здорового способу життя, то забороняється приходити у нетверезому стані або приносити із собою алкоголь, а також курити на території стадіону. Крім того, є правила, яких просять дотримуватися усіх присутніх організатори заходу. У випадку суворих порушень правил глядача можуть попросити піти.

Організатори закликають одягатися тепло, брати каремати, покривала, пледи, термоси із кавою або чаєм та компанію для міцних, зігріваючих обіймів, адже ночі стають прохолоднішими. У випадку різких змін погодніх умов просимо звертатися до організаторів для надання інформаційних довідок.

До речі, учасники заходу також зможуть виграти призи від спонсорів проекту. Для цього потрібно просто любити кінематограф та мати трішки везіння.

Детальну інформацію шукайте у спільнотах проекту у мережі Facebook.   За цікавими фото проекту можна слідкувати й на Інстаграмі .


 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром