Луцьк, 1 липня: "траліки" подорожчали, а злива повалила дерева

01 Липня 2015, 23:50
4941

Найсоковитіші подробиці першого дня липня в Луцьку.

Новинка - на вул. Словацького, 7 урочисто відкрили Луцький міський центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Це означає, що тепер мешканці міста  зможуть звернутись в центр за безоплатною допомогою адвоката.

Тролейбусний тариф - віднині у Луцьку вартість повного квитка за проїзд у тролейбусі – 1 гривня 75 копійок, а для дітей пільгова вартість - 1 грн. Скільки часу протримається така ціна, на разі, невідомо.

Оказія - на час зливи верба в дворі між проспектом Волі і вулицею Коперніка причавила машину: пошкодила дах, лобове скло і капот. Постраждалих людей немає. Очевидці припускають, що старе дерево не витримало пориву вітру.

Позика - «Луцькводоканал»  погодився на субкредит у сумі 25 млн. доларів. Мета – впровадження інвестиційного проекту реконструкції та модернізації системи водопостачання і водовідведення міста Луцька. Цей проект обіцяють реалізувати менше, ніж за 5 років.

Апробація реальністю - Луцький базововий медичний коледж привітав із випуском студентів, які брали активну участь у Революції, а на час війни волонтерили, готуючи для бійців продукти харчування, суміші лікарських трав, передаючи кошти. Це потужно відбилось на їхньому першому професійному досвіді з канонами людяності і заповіддю "не нашкодь".

Вдячність -  командування Полку спец призначення «Азов» вручили подяку «Самообороні Волині» – «Ваша підтримка – це наша перемога!».

Нарко-ТОП - в Луцьку найбільш популярні серед наркотиків марихуана, амфетамін, субутекс. Затримані збувачі наркотиків проживають, в основному, на  40, 33 кварталах та в районі ДПЗ. Міліція веде слідчі дії за відкритими справами і наголошує, що профілактична робота в такій сфері відіграє чільне значення. Подробиці гри на випередження пильнуйте разом з Район. Луцьк.

Ярослава БЛИСКАВИЦЯ

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром