Львівська: жителі вулиці проти створення ринку під їх вікнами

19 Вересня 2017, 20:16
4146

Лучани, які проживають по вулиці Львівській не хочуть, щоб їх сусідом став ринок.

Про це йшлося на комісії Луцькради з питань житлово-комунального господарства, 19 вересня.

Розмістити 19 торгових контейнерів хочуть по вулиці Львівській, 112. Жителі категорично проти та просять міськради підтримати їх у цьому.

За законом, на цій території розміщення ринку є забороненим, можуть встановлюватись лише окремі торгові контейнери. Але якщо їх там буде 19, то місце автоматично перетвориться у невеликий, проте ринок.

Любомир Третьяк, біля будинку якого хочуть розмістити торгові контейнери висловив свою думку: «Встановлення там такого ринку повністю зруйнує наш життєвий ритм. Це - антисанітарія, поганий доїзд до наших будинків. Раніше ці підприємці торгували сурогатною горілкою, спиртом. Це постійний шум, який буде під нашими вікнами. На цій території - індивідуальні садиби і ринок там зайве. Ми всі категорично проти».

Під зверненням про заборону, яке надіслали на адресу Луцькради підписалось 8 людей.

Члени комісії зазначили, що врахують це звернення під час розгляду питання на сесії міськради.

Читайте такожЛьвівська: від ринку залишилася купа мотлоху

Коментарі
20 Вересня 2017, 00:13
Це яскравий приклад як виконком всупереч генплану міста , а також на догоду бізнесу, погодив багатоквартирне будівництво на території індивідуальної забудови на вул. Львівській, що змусило переносити ринок. А тепер знову всупереч містобудівній документації та існуючим нормам планується втиснути ринок у приватну забудову.
21 Вересня 2017, 00:32
Який базар
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром