Волі: мешканці скаржаться на «Львівську майстерню шоколаду»

21 Грудня 2015, 15:37
2527 Джерело: facebook.com

У будинку на проспекті Волі, 15 мешканці потерпають від бездіяльності працівників ЖКП і бояться, що будівля може обвалитися через тріщину, яка з’явилася на першму поверсі, де орендує приміщення «Львівська майстерня шоколаду».

Свої скарги містяни озвучили під час засідання постійної комісії міськради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження у понеділок, 21 грудня.

За словами представника мешканців Людмили Жукової, працівники ЖКП № 3 не дотримуються виконання своїх обов’язків, адже ніхто точно не знає меж площі, яка закріплена за підприємством.

Окрім того, мешканці вимагають відремонтувати фасад будинку з двору, бо капітального ремонту в будинку не було 55 років. Директор ЖКП № 3 Руслан Юлдашев зауважив, що територію прибирають в межах коштів, які сплачують мешканці.

«Станом на теперішній час є п’ять тисяч гривень заборгованості від мешканців. Ми не можемо надавати послуги поза межами визначених коштів», – повідомив Руслан Юлдашев.

Крім цього, над приміщенням «Львівської майстерні шоколаду», що розташована на першому поверсі будівлі, на стіні з’явилася тріщина, тож мешканці бояться завалу будинку. ОСББ створити мешканці поки не можуть, адже не доходять консенсусу між собою. Члени комісії мають намір здійснити виїзну комісію і на місці вирішити, що робити із такою проблемою.

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром