Контейнери для сміття, Нова українська школа та житло для атовців: луцькі депутати внесли зміни до бюджету

16 Липня 2021, 16:47
Гроші. Фото ілюстративне 841
Гроші. Фото ілюстративне

У бюджет Луцької громади надійшло чотири субвенції з державного бюджету, які треба освоїти.

Про це говорили під час позачергового засідання сесії міськради 16 липня.

Департаменту житлово-комунального господарства збільшили поточні видатки на фінансову підтримку ДКП «Луцьктепло» на виконання умов мирової угоди, укладеної з ТОВ «Тепелен» в сумі двох мільйонів гривень за рахунок видатків на поточний ремонт доріг. 

500 тисяч гривень віддадуть на придбання контейнерів для збору сміття.

Відповідно до рішення міської ради від 24.02.2021 №7/75 про «Програму виконання доручень виборців та здійснення депутатських повноважень депутатами Луцької міської ради VIII скликання на 2021-2025 роки» зі змінами спрямовано кошти депутатського фонду в сумі 132 540 гривень.

Окрім цього, збільшили доходи спеціального фонду бюджету за рахунок субвенції з місцевого бюджету на фінансове забезпечення будівництва, реконструкції, ремонту і утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету в сумі 1, 1 мільйона гривень.

Директорка департаменту фінансів та бюджету Лілія Єлова повідомила, що з державного бюджету надійшли кошти на придбання житла учасникам АТО. Зокрема, 932 тисячі гривень надійшли на придбання житла учасникам бойових дій на території інших держав. Також 7,027 мільйона надійшли на придбання житла учасникам АТО.

Збільшили доходи загального фонду бюджету за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на забезпечення якісної, сучасної та доступної загальної середньої освіти «Нова українська школа» у сумі 8, 3 мільйона гривень.

Частина зміни стосувалася перерозподілу коштів у зв'язку з ліквідацію управління освіти, та створення департаменту освіти.

Також, за словами Лілії Єлової, з депутатського фонду виділили три мільйони на поточний ремонт прибудинкових територій, 2,8 мільйонів — на капітальний ремонт ліфтів житлових будинків.

Нагадаємо, у Луцьку для дітей, хворих на діабет, на майже 300 тисяч гривень закуплять курортні путівки.

Читайте також: Бюджет Луцького району поповнять грошима Копачівської та Доросинівської громад

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром