Черга за дармовими варениками та борщ від ведучих: як пройшов Фестиваль національної кухні
18 Вересня 2017, 17:40
3723
У Луцьку 17 вересня відбулося традиційне сімейне свято «Фестиваль національної кухні». В Центральному парку імені Лесі Українки представили українські страви та народні ремесла.
Про це повідомляє Таблоїд Волині.
Учасники дійства дивилися виступи народних колективів, а також скуштували безкоштовних смаколиків. Цьогоріч для любителів національних страв приготували 150 літрів борщу та 1000 вереників. Крім того, усі мали змогу придбати їжу на різний смак та гаманець.
До слова, безплатні вареники викликали неабиякий ажіотаж серед гостей фестивалю. Охочі скуштувати традиційну українську страву створили велику чергу.
20/04/2024
Субота
20.04.2024
19.04.2024
17:20
16:24
15:26
ГАЛЕРЕЯ
Афіша
-
Сьогодні
-
Завтра
-
Незабаром
Бізнес
Еко
Життя
Закордон
Історія
Культура
Медицина
Освіта
Спорт
Коментарі