У Гаразджі лучани облаштували теплицю, де вирощували елітні сорти наркотиків

15 Липня 2021, 17:32
Теплиця, в якій вирощували наркотичні рослини 1232
Теплиця, в якій вирощували наркотичні рослини

Співробітники управління боротьби з наркозлочинністю вилучили  у жителів Луцька та району наркотичні, психотропні речовини  та  інші заборонені предмети.

 Вартість вилученого за цінами чорного ринку становить близько 50 тисяч гривень. Про це йдеться на сайті ГУНП.

За місцем проживання жителя села Гаразджа поліцейські під час санкціонованого обшуку виявили та вилучили згортки канабісу вагою понад 50 грам та рослини коноплі. За цінами чорного ринку, вартість вилученого становить 10 тисяч гривень. До слова,  чоловік раніше притягувався до  кримінальної відповідальності за скоєння злочинів, пов’язаних із  незаконним  обігом наркотиків.

На земельній ділянці 43-річного жителя Луцького району поліцейські виявили спеціально облаштовану теплицю, в якій власник незаконно  вирощував коноплі елітних сортів. Заборонені рослини вилучили.

Оперативники під час обшуку у помешканні 41-річного лучанина виявили та вилучили: 10 грамів психотропної  речовини ALFA PVP, 30 грамів канабісу, 10 лампочок з нашаруваннями. Усе виявлене вилучили. За цінами чорного ринку, вартість вилучених наркотиків та психотропних речовин становить 40 тисяч гривень.

Вилучене направлять на дослідження до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

За  усіма фактами триває досудове слідство за ст. 310 (посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України. 

Читайте також: Шукав щось у кущах: на Червоного Хреста виявили чоловіка з наркотиками

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром