Провалля, яке утворилося на мосту у Луцьку, залатали

13 Липня 2021, 14:31
Міст залатали 880
Міст залатали

Міст на вулиці Шевченка у Луцьку, на якому у неділю, 11 липня пішоходи виявили провалля, залатали. Його планують капітально відремонтувати. 

Про це у коментарі журналістам Конкуренту розповів начальник департаменту ЖКГ Луцькради Микола Осіюк. 

«Ми вчора це все засипали. Плануємо підасфальтувати чи підбетонувати, будемо дивитися. На сьогодні вже є технічний висновок на цей міст, ми готуємо технічне завдання на тендер на проєктування капітального ремонту цього мосту. 

Сама конструктивна частина моста перебуває в задовільному стані. Те, що є на пішохідній частині моста деякі провали і відшарування оцих самих бетонних плит – ми його ліквідовуємо методом досипання і так далі. І плануємо у наступному році зробити його капітальний ремонт. На сьогодні проведено експертно-технічне обстеження моста, і заплановано на його основі провести тендер на виготовлення проєктно-кошторисної документації на його капітальний ремонт», – пояснив він. 

Головний комунальник Луцька каже, що наразі нема потреби вводити обмеження по руху транспорту.

«Не є він такий аварійний чи якась інша ситуація. Звичайно, необхідно провести ремонт і підсилення. Ми розглядаємо у процесі капітального ремонту цього моста розширення, щоб зробити три смуги по цьому мосту», – зауважив він. 

Читайте такожУ Луцьку є вакансії столярів та газорізальників

Коли можна чекати початку робіт, комунальник говорити не береться. Все залежить від фінансування і результату проєктних робіт. 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром