Мерія видала розпорядження про облік допризовників

21 Грудня 2015, 10:43
4608 Джерело: bashtanka.at.ua

Із 1 січня до 31 березня 2016 року об’єднаний міський військкомат проведе приписку юнаків 1999 року народження до призовної дільниці – хлопців обстежить медична комісія на базі Луцького центру первинної медико-санітарної допомоги №3, що на вулиці Стефаника, 3-а.

Про це йдеться в розпорядженні міського голови від 18 грудня, опублікованому на офіційному сайті міськради.

Проведення приписки здійснюватимуть відповідно до закону «Про військовий обов’язок і військову службу», постанови Кабінету Міністрів України від 21.03.2002 № 352 «Про затвердження положення про підготовку і проведення призову громадян України на строкову військову службу», розпорядження голови Волинської обласної державної адміністрації від 03.09.2015 №381 «Про приписку громадян України 1999 року народження до призовних дільниць районів та міст обласного значення області у січні – березні 2016 року», з метою підготовки та проведення приписки громадян 1999 року народження до призовної дільниці, визначення стану здоров’я юнаків, їх моральних і професійних якостей, а також матеріального і соціального стану допризовників та членів їх сімей.

У рішенні за підписом Миколи Романюка йдеться:

«1. Луцькому об’єднаному міському військовому комісаріату в період з 1 січня до 31 березня 2016 року організувати роботу комісії з питань приписки юнаків 1999 року народження до призовної дільниці, розташованої на базі комунального закладу «Луцький центр первинної медико-санітарної допомоги №3» на вул. Стефаника, 3а.

2. Затвердити графік роботи комісії з питань приписки юнаків 1999 року народження до призовної дільниці згідно з додатком 2.

3. Управлінню охорони здоров’я міської ради:

3.1. Виділити лікарів та молодший медичний персонал для роботи у складі медичної комісії (основної та резервної).

На час роботи лікарів на призовній дільниці звільнити їх від виконання постійних обов’язків із збереженням за ними займаної посади і середнього заробітку за місцем постійної роботи.

3.2. Взяти під особистий контроль забезпечення приписної комісії необхідним медичним інвентарем для проведення аналізів та обстежень призовників (реактиви, флюорографічна плівка, інший медичний інструментарій).

3.3. Направити на період призову лаборантів для визначення групи крові, а також передбачити обстеження призовників на наявність антитіл   вірусу  імунодефіциту  людини при проходженні ними медичної комісії.

3.4. Направити на призовний пункт Луцького об’єднаного військового комісаріату до 11 січня 2016 року амбулаторні картки /Ф.№ 0.25-1/ю/ і списки юнаків, які перебувають на обліку з приводу захворювань трахому, на туберкульоз, нервово-психічних хвороб та шкірно-венеричних захворювань, а також з приводу наркоманії та алкоголізму.

3.5. Для своєчасного стаціонарного обстеження (в разі необхідності   лікування) юнаків на період приписки виділити в лікувальних закладах міста необхідну кількість ліжок. Обстеження юнаків проводити позачергово, безкоштовно згідно з направленнями комісії з питань приписки.

3.6. Подати в Луцький об’єднаний міський військовий комісаріат списки лікувально-профілактичних закладів, до яких прикріплятимуться юнаки допризовного віку, що потребують стаціонарного (амбулаторного) медичного обстеження (лікування).

4. Управлінню освіти міської ради:

4.1. Взяти під контроль питання щодо проходження медичної комісії юнаками 1999 року народження.

4.2. Забезпечити в супроводі вчителів предмету «Захист Вітчизни» 100%  явку допризовників для проходження медичного огляду.

4.3. Своєчасно подати до призовної дільниці характеристики на юнаків 1999 року народження та довідок про проходження допризовної підготовки та інших документів.

4.4. Надати перелік навчальних закладів, до яких направлятимуться допризовники для підвищення освітнього рівня і вивчення державної мови.

5. Зобов’язати керівників підприємств, організацій та установ міста незалежно від форм власності на вимогу Луцького об’єднаного міського військового комісаріату:

5.1. На період роботи комісії з питань приписки виділити технічних працівників із збереженням за ними займаної посади і середнього заробітку за місцем постійної роботи (за окремим листом).

5.2. Повідомляти юнаків про необхідність явки на призовний пункт і сприяти їх вчасному прибуттю, а також інформувати Луцький об’єднаний міський військовий комісаріат про причини їх неявки на призовну дільницю.

5.3. Щосереди на 10:00 відповідальних осіб за ведення військового обліку направляти у військовий комісаріат для звірки по оповіщенню за адресою: м. Луцьк, вул. Теремнівська, 85-а, кабінет № 411 (тел. 75-14-31).

6. Рекомендувати засобам масової інформації висвітлювати інформацію про початок приписки юнаків 1999 року народження та необхідність їх прибуття на призовну дільницю, що на вул. Стефаника, 3-а в приміщенні комунального закладу «Луцький центр первинної медико-санітарної допомоги №3», з документами, які засвідчують їх особу,  сімейний стан та освіту.

7. Управлінню фінансів і бюджету міської ради виділити з коштів, передбачених міським бюджетом на забезпечення роботи міської комісії з питань приписки:

 – для централізованого виготовлення бланків, повного оформлення особових справ призовників, придбання канцтоварів, необхідного інвентарю – 10 000 грн.

– для забезпечення повноцінної роботи медичної комісії, закупівлі рентгенівських плівок, хімікатів для проявлення плівок, хімікатів для проведення аналізів сечі та крові, медикаментів – 10 000 грн.

8. Відповідальною особою за отримання та зберігання закуплених матеріальних цінностей призначити військового комісара Луцького об’єднаного міського військового комісаріату Худика В.М.

9. Комісії з питань приписки після завершення роботи в десятиденний  термін подати об’єктивну інформацію про підсумки приписки юнаків 1999 року народження».

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром