«Розумне» скло, кухня-привид і зона для плейстейшен. Чим «начинена» холостяцька квартира у ЖК «StyleUP»

13 Липня 2021, 11:53
«Розумне» скло, кухня-привид і зона для плейстейшен. Чим «начинена» холостяцька квартира у ЖК «StyleUP» РЕКЛАМА 766
«Розумне» скло, кухня-привид і зона для плейстейшен. Чим «начинена» холостяцька квартира у ЖК «StyleUP»

Величезна зона перед телевізором для перегляду футболу чи турнірів на плейстейшен, компактна кухня і навпаки – простора, максимально зручна спальна зона, а ще обов’язково – кілька стильних і надсучасних «фішок» в інтер'єрі. Такою, на думку дизайнерів, повинна бути квартира для молодого, активного чоловіка, який поки не планує розділяти свій побут з іншими.

Приклад ідеального дизайну для холостяцької квартири запропонували у студії «isbelab». За основу взяли квартиру площею 52 м2 у першому клубному житлі Волині - ЖК StyleUP. Цей комплекс у селі Липини, що на виїзді із Луцька, будує компанія «Континіум Девелопмент».

«Оскільки квартиру робили під стиль життя молодого активного чоловіка, який живе сам, у плануванні майже не використовували додаткових перегородок і лишали максимально відкритий простір. Загалом старалися зробити житло багатофункціональним», - розповідає засновник студії “isbelab” Дмитро Кохновіч.

Кухню об’єднали із вітальнею, де передбачений великий простір перед телевізором для перегляду фільмів, спортивних подій чи гри на плейстейшен. Сама кухня - невелика, мінімалістична. При потребі зона приготування їжі закривається висувним полотном для проектора. 

Ванна кімната відокремлена від кімнати скляною перегородкою. І це - ще одне оригінальне та сміливе рішення в оформленні інтер’єру. Передбачене використання так званого смарт-скла. Таке «розумне» скло перемиканням пульта стає тонованим, непрозорим.

Спальна зона теж не закрита, відгороджена невеликим перестінком із використанням скляних елементів. У квартирі, де житиме одна людина, немає потреби зачиняти двері чи відгороджувати особистий простір.

Втілити всі ідеї дизайнерів у квартирі ЖК «StyleUP» вдасться легко, адже тут - вільне планування. Квартири пропонують мешканцям без жодних перестінків. Як оформити житло - це винятково вибір самих власників оселі.

Хочете дізнатися більше про ЖК «STYLE UP»? Тисніть посилання і читайте репортаж «Екскурсія першим клубним житлом Волині».

Зверніть увагу, що до 17 липня діють старі ціни на квартири ЖК «StyleUP»: від 18 000 грн/м2, далі - заплановане підняття вартості. Наразі обидва будинки цього житлового комплексу уже здані в експлуатацію.

Також є чудова можливість придбати готові квартири у «StyleUP» за іпотечним кредитом на вигідних умовах. Цей ЖК отримав акредитацію на участь у Державній програмі «Доступна іпотека 7%».

 

Щоб оглянути квартири та отримати ще більше інформації, звертайтесь у відділ продажів Будівельної компанії «Інвестор»:

096 030 20 10

м. Луцьк, вул. Коперника, 13 (3 поверх)

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром