Квартал нових лучан: чим особливий Dream Town

12 Липня 2021, 09:57
Квартал нових лучан: чим особливий Dream Town РЕКЛАМА 743
Квартал нових лучан: чим особливий Dream Town

Будівництво житлового комплексу Dream Town триває. Тож ТзОВ «Єврохолдінг» показала, як виглядає майбутній квартал нових лучан з висоти пташиного польоту.

Чим особливий DREAM TOWN?

Яскраві та стримані геометричні форми, панорамне скління у тандемі з сучасними технологіями. Активні фасади – розвинена комерційна структура на перших поверхах. Спортивні майданчики для діток та дорослих, зелений сквер та ландшафтне проєктування території формуватимуть світогляд здорового та активного жителя кварталу. Сучасні дитячі майданчики можуть бути і справжньою пригодою, і артоб'єктом. Модно і стильно.

Локація у центрі, що сприяє гнучкому та ефективному плануванню часу.

Менше авто. Більше зелені та чистого повітря. Уже запущений в експлуатацію підземний паркінг.

Головна концепція у плануванні – дати вибір і можливість бути особливим. На етапі будівництва можливе індивідуальне перепланування. Мета компанії — зводити не просто будинки, а ідеальну оселю, де кожному буде затишно та комфортно!

Будівництво DREAM TOWN

Наразі завершено два перших будинки з підземним паркінгом, у третьому будинку зводиться четвертий поверх, уже ведуться фасадні роботи у четвертому будинку та облаштовано фундамент п'ятого та шостого будинків.

Всього житловий комплекс налічуватиме сім будинків.

Нагадаємо, діють умови відтермінування на квартири до 24 місяців. Перший внесок — від 10%. На 2-кім. квартири у DREAM TOWN діє знижка – 10000 гривень.

Обирайте краще!

099 327 27 27
https://dream-town.com.ua/

https://euroholding.net.ua/

 

 

 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром