У селах Милуші та Милушин три дні поспіль нема газу

16 Вересня 2017, 18:39
3385

Газовики пояснюють це позаплановою повіркою лічильників, однак за словами місцевої жительки, вони у більшості людей – повірені.

Працівники ПАТ «Волиньгаз» відімкнули газорегуляторний пункт (ГРП), що знаходиться на вулиці Хутірській у селі Милуші. Про це повідомила читачка Район.Луцьк Н. Головатська.

Також газу нема і в селі Милушин​.

Газовики пояснююють це тим, що проводять позапланову повірку лічильників в усіх мешканців, хоча у більшості лічильники повірені.

Жінка вважає, що згідно з договором при знятті лічильників ПАТ«Волиньгаз» повинен забезпечити подачу газу до мешканців, встановивши тимчасові лічильники або спеціальне обладнання, що дозволить споживачам користуватися газом.

«Але оскільки ПАТ «Волиньгаз» є монополістом у Волинскій області, то керівництво вирішило залишити сотні мешканців без газу на невизначений термін без вагомих на це причин. При зверненні на гарячу лінію чергові не можуть повідомити, коли закінчиться повірка знятих лічильників і відновиться постачання газу Така прикра ситуація ще раз доводить, що монополіст ніколи не буде рахуватися зі споживачем і буде дбати лише про власне збагачення», – висловлює свою думку місцева жителька.

Читайте також: Стежками району: працьовиті люди, озеленені вулиці та одна з найстаровинніших церков, – яким є село Милуші

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром