Волонтери повезли «миколайчики» бійцям АТО

20 Грудня 2015, 12:00
1930

Волонтери центру «Серце патріота» напередодні дня святого Миколая вирушили в  зону АТО.

Цього разу мікроавтобус з благодійним вантажем їхатиме до бійців, які служать у 14-тій танковій бригаді (Вугледар), 14-тій окремій розвідувальній бригаді (Новомихайлівка) та 25-тій бригаді (Селідове), – повідомляє прес-служба центру.

За словами керівника центру «Серце патріота», депутата Луцької міської ради від «Українського об’єднання патріотів – УКРОП»  Сергія Балицького, у планах – відвідати загалом 6 підрозділів.

Серед благодійної допомоги, яку зібрали волонтери, – чоботи-«дутіки», 100 пар теплих рукавиць, зимові військові форми, ліхтарі та батарейки для розвідки, балаклави, 300 пар шкарпеток, 100 пар устілок, светри, 50 пар берців, бушлати. Також передають інструменти та рідину для автомобіля – антифриз. Інша частина допомоги – це солодощі (закупив Апеляційний суд у Волинській області ) яблука та інші продукти харчування. УКРОП придбав берці, балаклави, бушлати, одяг, резинові чоботи на суму 37 тисяч гривень.

«Серце патріота» постійно співпрацює з батьками воїнів АТО. Традиційно і цього разу волонтери передають від рідних та близьких адресні посилки чотирьом бійцям.

А чи не найціннішим подарунком солдатам стане український прапор, розмальований волошками. Такий неординарний сюрприз підготували для солдат учні 11-В класу луцької гімназії №4. Також діти зібрали для солдат солодощі.

Сергій Балицький каже, що наступна їхня волонтерська поїздка у зону військових дій буде ювілейною – сотою.

«Кілька днів тому для перевезення благодійного вантажу солдатам, у Німеччині ми придбали ще один мікроавтобус, – говорить Сергій. – Наступного разу плануємо вирушати у дорогу саме ним. У сотій поїздці по графіку маршруту у нас головний пункт призначення – військовий госпіталь, що у Сіверодонецьку. Туди ми завеземо медикаменти, перев’язувальні матеріали, 10 інвалідних візків та ковдри. Ці речі нам вдалося отримати в рамках гуманітарної допомоги завдяки нашим німецьким друзям з Бремена».

Напередодні дня святого Миколая, ще один депутат Луцької міської ради від УКРОПу, бієць 14 ОМБ Олександр Кравченко також організував доставку вітамінних помаранчевих «миколайчиків»  бійцям 14-го протитанкового дивізіону та реактивного артилерійського батальйону.










ФОТО Вікторії Семенюк

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39