Які квартири обирати та купувати під здачу в оренду: поради від Єврохолдингу

08 Липня 2021, 12:17
Які квартири обирати та купувати під здачу в оренду РЕКЛАМА 684
Які квартири обирати та купувати під здачу в оренду

Як показує практика та коментують експерти, комфорт та бізнес-клас – найоптимальніші варіанти під здачу. Такі житлові комплекси якісні по технології будівництва та зручні в плані інфраструктури.

Важливо розуміти, кого ви хотіли б хотіли бачити своїм орендарем та продумати його потреби. Наприклад, якщо в майбутньому ви б хотіли здавати квартиру сім‘ї, то повинні розуміти, що їй потрібна комфортна площа, розвинена внутрішня інфраструктура комплексу, паркінг, наявність дитячого майданчика, школа, дитячий садок та парк в пішій доступності.

А не сімейним орендарям зазвичай потрібен торговий центр та спортзал поруч, краще, коли центр поблизу, також поодиноким орендарям не дуже важливою буде площа – достатньо спальні зі студією. Сімейні пари швидше обиратимуть чистий та акуратний, добре вмебльований дім простішого дизайну, тоді як поодинокі орендарі готові платити більше за дизайнерський ремонт з дорожчими меблями та декором, щоб відчувати себе максимально комфортно і статусно.

Чому інвестиція у «Kyiv Sky» – прибутковий бізнес:

1.Розташування комплексу у центральному районі міста. Вартість оренди квартири в центрі на 30-50% вище, ніж на околиці.

2.Енергоощадний будинок. На ціну впливає технологія, за якою зведено будинок. Житло в утепленому будинку можна здати за вигіднішою ціною, ніж в звичайному. Орендарі рахують свої комунальні витрати.

3. Наявність квартир на вибір для різної аудиторії орендарів. У тому числі популярні смарт-квартири.

4.Інфраструктура та благоустрій. Наявність поблизу продуктових супермаркетів магазинів, школа, садочки, зручна транспортна розв'язка. Також, передбачається розвинена внутрішня інфраструктура комплексу: дитячі майданчики; комерційні та соціальні об'єкти безпосередньо в житловому комплексі; паркінги; ліфти; закрита територія; охорона, велопарковки, комори тощо.

5. Комплекс будує компанія «Єврохолдінг» — надійний забудовник, в портфоліо компанії комплекси «Яровиця» та «Dream Town».

Дізнатись про інші переваги та обрати планування у Kyiv Sky можна на сайті kyiv-sky.com.ua, або завітати у консультаційний центр вул. Рівненська, 4

 

Телефонуйте 067 442 09 09.

 

 

 

 

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром