У багатоповерхівці на Молоді несподівано вимкнули ліфт

14 Вересня 2017, 18:39
2822 Джерело: firtka.if.ua

У Луцьку майже 60 ліфтів неробочі і запрацють лише після капітального ремонту.

Лучанин Олексій поскаржився, що у його помешканн неочікувано вимкнули ліфт, – пишуть ІА Волинські Новини.

Чоловік мешкає за адресою проспект Молоді, 23. За його словами, ліфт у багатоповерхівці вимкнули несподівно, коли увімкнуть  – ніхто не береться роз’яснити.

«Сьогодні в нашому будинку вимкнули ліфт, і коли включать – ніхто не знає та не пояснює. Знайомі кажуть, що в їхніх будинках теж повідключали. Є ж старші люди, сім’ї з малими дітьми», – обурюється лучанин.

Читайте такожУ більшої частини ліфтів закінчився граничний термін експлуатації

Директор департаменту ЖКГ Юрій Крась переконує, що те, коли запрацюють ліфти залежить від самих мешканців.

«У тариф за комунпослуги, який платять лучани, закладаються лише гроші на обслуговування ліфтів, але не на капітальний ремонт. Тому доведеться мешканцям складатися на це. Однак, діє міська програма підтримки. Відповідно, більшу частину витрат бере на себе міський бюджет, а вже 30% співфінансують мешканці. Станом на сьогодні ремонтні роботи ще ніде не розпочалися. Тому необхідно аби люди обирали уповноваженого представника та збирали гроші, щоб ремонт відбувся якнайшвидше», – говорить посадовець.

Нагадаємо, що нещодавно на проспекті Молоді стався трагічний випадок: ліфт затиснув між другим і третім поверхами молоду жінку. Рятувальники, які прибули на місце події, фактично вже не мали можливості допомогти цій жінці – вона на цей момент вже була мертва. Загиблій було 28 років, у неї залишилася дочка, яка навчається у 2 класі.

Читайте такожСоборності: «ніхто ліфт ремонтувати не буде, так само, як і жіночий душ в гуртожитку», – соцмережі

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром