Луцька бізнес-академія РМВА провела день відкритих дверей

14 Вересня 2017, 22:57
6357

Бізнес-академія практичного менеджменту PMBA провела день відкритих дверей.

Ознайомили людей із діяльністю сучасної академії у вівторок, 12 вересня.

Усіх привітно зустріла директор академії Тетяна Репницька, вона і розпочала захід своїм виступом.

Слухачі дізнались, як з’явилась, як працює та які плани на майбутнє має бізнес-академія. Продовжили зустріч презентацією програми із ефективного управління бізнесом – General МВА, яка триває 1 рік і 2 місяці і складається із 8 модулів, різних по об’єму та наповненню.

Навчання за цією програмою розпочинається вже 15 вересня з тренінгу «Особиста ефективність. Тайм-менеджмент».

Тож, що таке PMBA?

Сучасна бізнес-школа, яка на базі інноваційних методик навчання надає концентровані практичні знання, що змінюють на краще життя та бізнес людей.

Це сучасний навчальний заклад, в якому усі програми відповідають вимогам бізнес-освіти, спрямовані на потреби ринку та наповненні ефективними навчальними технологіями.

До слова, така структура існує на ринку уже протягом 10 років.

«Якщо у вас є мрія і ви хочете змінити своє життя, то найкращий час це зробити вже сьогодні, не чекайте на завтра», - говорить Тетяна Репницька.

Чому там цікаво навчатись?

У теперішній період молодь часто запитує,  навіщо взагалі вища освіта, а бізнес-освіта тим більше.

Директорка академії вважає, що вузи неспроможні надати багато практичних знань:

«Так, вища освіта потрібна. Але часто вузи не дають практичних знань, здебільшого теорію, не дають навичок, які ви можете отримати сьогодні в бізнес-академії. Тому кожен, хто прагне розвитку має зрозуміти, куди потрібно рухатись. Наша ціль – створити спільноту відповідальних професіоналів, ініціаторів змін у своїх компаніях, у свому бізнесі, у свому житті».

На відміну від університетів, у  бізнес-академії практичного менеджменту чітка спеціалізація програм та короткострокові курси, які є концентратом лише практичних тем.

Усіх слухачів академії об’єднує спільна мета – отримати необхідні навички та інструменти для реалізації себе у сфері підприємництва.

Де можна застосувати здобуті знання? Викладачі.

Здобуті навики можуть згодитися у вашій роботі вже сьогодні. Співвідношення теорії і практики – 30% на 70%.

Усю теоретичну частину подають за допомогою освітньої онлайн-платформи, її в бізнес академії  впровадили у 2015 році. Тут розміщені методичні матеріали, рекомендовані книги та статті від викладача, відео-матеріали для самостійного опрацювання. Аудиторні заняття це – лише практика, кейси, спілкування з викладачами, командна і персональна робота.

Викладачі-практики  - авторитетні бізнес-тренери України, успішні ТОП-менеджери великих компаній, в т.ч. компанії VolWest Group, які мають багаторічний практичний досвід.

З 2015 року їх кількість збільшилась, приїжджають зі Львова, Києва, Івано-франківська,  Рівного, інших міст. Це бізнес-консультанти, тренери які мають міжнародну сертифікацію, визнанні у світі та в Україні.

На дні відкритих дверей виступив один із провідних викладачів Олег  Рабочаускас. Він провів короткий майстер-клас з особистої ефективності, який насправді вразив усіх.

Після того, усіх учасників запросили на розмову за кавою-брейк.

До портфелю програм Бізнес академії практичного менеджменту належать такі напрямки:

General MBA,  StartUp School, Академія директора торгового закладу, Екстрім-тренінг  як інструмент розвитку емоційного інтелекту , Українська мова – енергія впливу, Школа практичної журналістики, організація всеукраїнських та міжнародних бізнес-форумів, а також майстер-класи, семінари, практикуми.

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром