Які об’єкти і заходи профінансують у Луцькому районі за кошти «соцеконому»

06 Липня 2021, 15:00
Розподіл субвенції 635
Розподіл субвенції

У Волинській області субвенцію з державного бюджету на соціально-економічний розвиток окремих територій спрямують на реалізацію 108 заходів, серед яких левову частку займають капітальні ремонти та реконструкції інфраструктурних об’єктів.

Громадянська мережа ОПОРА дослідила кому та скільки дісталося грошей. Зокрема, у Володимир-Волинській міській територіальній громаді реалізують 31 захід, пов’язаний із поліпшенням соціально-економічних умов у семи територіальних громадах.

У Нововолинській міській громаді кошти державної субвенції спрямують на капітальні ремонти приміщень, подвір’я школи і дошкільного навчального закладу, міського парку, вулиці та інше.

Ще 820 тисяч гривень «соцеконому» витратять на реконструкцію парку у м. Любомль, 400 тисяч гривень – на будівництво спортивного комплексу у смт Іваничі, а також 50 тисяч гривень на придбання сервера для Вишнівської сільської ради.

У Луцькому районі гроші спрямують:

  • 2 мільйони гривень — на реконструкцію дитячого садочка у с. Радомишль (Боратинська сільська територіальна громад
  • 1 мільйон гривень витратять на реконструкцію дошкільного навчального закладу «Дзвіночок» у с. Чаруків (Городищенська сільська громада)

За кошти «соцеконому» передбачають здійснити капітальний ремонт головного корпусу Турійської центральної районної лікарні (500 тисяч гривень).

Капітальні ремонти тако проведуть у двох школах смт Турійськ та с. Уляники на території Копачівської ТГ на загальну суму 500 тисяч гривень

На будівництво дитячих і спортивних майданчиків на території Горохівської, Рожищенської і Берестечківської міських, Луківської, Локачинської, Торчинської і Турійської селищних, Копачівської, Доросинівської, Городищенської, Затурцівської, сільських громад планують витратити 2,6 мільйона гривень. Ще 1,5 мільйони гривень спрямують на реконструкцію мереж зовнішнього освітлення у Берестечківській міській, Локачинській селищній та Затурцівській сільській громадах.

1,5 мільйонів гривень витратять на реконструкцію будівлі з добудовою спортивного залу у школі смт Ратне, а 1,3 мільйона гривень – на капітальний ремонт дошкільного закладу у с. Дубечне (Дубечненська ТГ).

У Луцьку найбільше коштів «соцеконому» – 10 мільйонів гривень – спрямують на капітальний ремонт площі перед Палацом урочистих подій. Ще мільйонів гривень направлять на капітальний ремонт скверу біля НВК №26.

Решту коштів розподілять таким чином:

  •  250 тис. грн спрямують на придбання мультимедійного обладнання для потреб школи №19
  •  100 тис. грн – на придбання меблів для STEAM-лабораторії у Волинському інституті післядипломної педагогічної освіти

 82 тис. грн – на придбання спортивного інвентарю для потреб КЗ «Волинський обласний Центр національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства молоді Волинської обласної ради».

У  Камінь-Каширській міській територіальній громаді за 1 млн грн запланували здійснити реконструкцію готелю «Турія»,

У Ківерцівській міській громаді за кошти субвенції придбають комп’ютерної техніки для семи шкіл на загальну суму 1, 2 мільйонів гривень.

Маневицькій селищній громаді 700 тисяч гривень спрямують на будівництво спортивного комплексу на території школи, ще 480 тисяч гривень – на реконструкцію Маневицькогокраєзнавчого музею.

Читайте також : Уряд та Світовий банк уклали угоду на 350 мільйонів доларів

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром