Оздоровлення, розваги і смаколики: як лучанам бюджетно відпочити на Світязі

14 Вересня 2017, 13:55
3344

Осінь – не привід відмовлятися від затишного романтичного, активного чи сімейного відпочинку біля озера. І якщо влітку вам доводиться навіть переплачувати за проживання, харчування та різні послуги, відпочиваючи біля Шацьких озер, восени є можливість провести повноцінний релакс біля озера Світязь вдвічі, а то й втричі дешевше.

Усього за 160 км від Луцька, у маєтку Nester-House на березі мальовничої перлини Волині, можна влаштувати незабутній вікенд із друзями та близькими. Для гостей у комплексі підготували чимало цікавих розваг за досить привабливими цінами.


 

«Таблоїд Волині» зібрав 10 причин, через які варто відвідати «Нестер Хауз» в період оксамитового сезону.
 
1. Втеча від метушливого міста

Жива музика біля багаття, запашний кальян, перегляд улюбленого фільму просто неба, шум озера і абсолютний відпочинок у тиші природи – чого ж іще треба після задушливих робочих буднів в офісах! До того ж, від рекреаційного комплексу до Світязю усього 100 метрів. Тут можна гуляти, мріяти, будувати плани і просто відкинути усі буденні клопоти кудись далеко-далеко. До слова, такий відпочинок стане чудовим подарунком батькам, адже вони, як ніхто, заслуговують на приємні години спокою та душевності!


 

2. Цікавий відпочинок для дітей

Не забули в «Нестер Хауз» і про маленьких гостей. Для них є дитяча оздоровча гімнастика, перегляд улюблених мультфільмів, батут, дискотеки, дитячий майданчик та дитяча кімната з аніматорами. І поки ваші дітлахи будуть зайняті забавами, ви зможете приділити час собі. Тож якщо вам немає на кого лишити малюків, а відпочити ну дуже хочеться, без вагань рушайте сюди!



 

3. Купання у чанах

Під відкритим небом, можна спробувати «поваритися» у справжніх оздоровчих чанах. Розміри чана дозволяють паритися декільком людям одночасно, тому цей відпочинок сміливо можна назвати сімейним. Ця процедура є оздоровчо-лікувальною, оскільки в чан додають світязькі грязі, спеціальні трави і солі, які славляться чудодійними лікувальними властивостями.



 

4. Смачна їжа

Якщо ви любите куховарити із родиною чи друзями на природі, то у маєтку вас приємно здивує професійний мангал. Для людей, які прагнуть нових кулінарних відкриттів, є можливість харчування по системі «повний пансіон». Тут тобі і пахуча рибна юшки з вугря, коронна печена риба по-світязьки чи закарпатський бограч!


 

5. Відкритий кінотеатр

За попереднім замовленням можна організувати перегляд улюблених фільмів у відкритому кінотеатрі. Пледи, смаколики, дружня компанія та хороше кіно – ідеальне завершення вихідного. А поціновувачам ігор запропонують настільні  шахи, покер та монополію.


 

6. Послуги професійного масажиста

Фахівці кажуть, масаж необхідний, якщо ви відчуваєте емоційне напруження, моральну і фізичну втому, хочете мати красиву фігуру, знемагаєте від дискомфорту в м’язах і суглобах, прагнете розслабитися під легку музику Сходу або просто дбаєте про своє здоров’я. Тобто, можна сказати, що такий спосіб оновлення і відпочинку необхідний абсолютно всім! У «Нестер Хауз» пропонують класичний, вакуумний, медовий, оздоровчий, дитячий, сегментарний та антицелюлітний масажі.


 

7. Катання на квадроциклах

«Nester-House» запрошує всіх охочих насолодитися неймовірною красою Шацького заповідника, прокатавшись на квадроциклах.  Це нагода прекрасно провести час на свіжому повітрі, а також отримати колосальні навички та досвід водіння по бездоріжжю.


 

8. Прогулянки на човнах

Озеро Світязь – це одне із 7 природних чудес України, яке чарує своєю красою й величчю. Для того, щоб гості маєтку «Nester-House» могли сповна насолодитися цією первозданною красою,  тут пропонують  прогулянки на дерев’яному човні Світязем.


 

9. Риболовля

Ставши гостем маєтку «Nester-House», маєте нагоду не лише відпочити, а й переконатися, що риболовний рай існує, і це — озеро Світязь. Можна рибалити прямо на території маєтку, де є ставок з рибою, або в мальовничих краях Шацьких озер, де риби не менше.  Гостям маєтку надають у користування якісні риболовні снасті і можуть доставити їх у комфортабельному Mercedes Vito до найбільш вдалих  риболовних місць.


 

10. Яскрава розважальна програма

У маєтку дбають про вечірнє насичене дозвілля гостей, тому часто влаштовують концерти і виступи відомих зірок. До прикладу, цими вихідними пройдуть веселі «Вечорниці». Чудова вокалістка, відома своєю неодноразовою участю в «Х-Факторі», Юлія Іванова на пару з віртуозом-гітаристом Олексієм Лазарєвим наповнять вечір біля багаття чудовою кавер-музикою, заспівавши та зігравши популярні пісні.

І як же без місцевих красунь «Молодичок» – веселий та заводний ансамбль, переможниці безлічі фестивалів в Україні, Білорусії, Чехії та Польщі, –  бажаний гість на любому святі. Шацькі співачки вміло «запалюють» публіку своїми піснями, усмішками, позитивом і гарним настроєм.

А веселі та кмітливі хлопці з гумористичної команди «Чак-Норіс» проведуть з гостями інтерактиви, розсмішать своїми театральними постановками, з якими не раз перемагали на шоу «Ліга сміху», та за бажанням гостей покажуть декілька стендап-шоу.

Контактна інформація        
Тел.: 093 663 30 08;
Тел.: 097 907 56 84;
Тел.: 099 434 40 34;

E-mail: [email protected];

Адреса:  44021 Україна, Волинська область,  село Світязь, вул. 8-березня 8б.
Режим роботи: 24/7 без обіду, без вихідних.
 

 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром