Декабристів: «древній» спортмайданчик не ремонтують кілька років

14 Вересня 2017, 12:07
3838

На вулиці Декабристів знаходиться старий та місцями занедбаний спортивний майданчик, який уже декілька років не ремонтують.

Район.Луцьк продовжує свою постійну рубрику «Спорт на районі» і показує лучанам, в якому стані спортмайданчики міста, та чи взагалі є можливість займатися спортом безплатно.

«Добре, що він хоч залишився, іноді фарбують, але майданчик уже давно у занедбаному стані. За  п’ятибальною шкалою я б оцінив його на три», - каже Володимир, місцевий спортсмен.

Володимир уже давно займається на цьому майданчику і говорить, що людей приходить багато, особливо влітку. «Тут частіше тренуються хлопці середнього віку, а молоді менше»,  -  додає Володимир.

Біля майданчику є міні-футбольне поле, щоправда, на твердому покритті є тріщини та де-не-де із них проростає  трава. І все ж таки, жителів влаштовує такий стан поля.

«У діток постійно тут фізкультура проходить, це чудовий майданчик. Ми самі тут живемо, і часто гуляємо навколо стадіону», - каже місцева жителька Олександра.

В основному людям подобається як майданчик, так і міні-футбольне поле. Мешканці кажуть, що діти також задоволені, часто грають у футбол і нарікань немає. 

Більше про #СпортНаРайоні читайте за ПОСИЛАННЯМ

Максим БУРДА

 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected]

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром