У Рокинях святкували День відкритої води

05 Липня 2021, 09:04
День відкритої води 979
День відкритої води

У музеї-скансені в Рокинях провели свято сімейного відпочинку «День відкритої води».

Свято відбулося у неділю, 4 липня. Про це Район.Луцьк повідомили організатори.

«Дні відкритої води» стають традиційною для Волині подією, адже проводяться не вперше. Впродовж подібних заходів Центр національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства учнівської молоді Волинської обласної ради демонструє свою роботу та залучає юних волинян до активного дозвілля за напрямками своєї діяльності.

Усі охочі мали можливість оглянути музей-скансен, взяти участь у краєзнавчому квесті, відвідати майстер-клас з стрільби з лука, сплести вінки з квітів, виготовити іграшки з соломи, покататися на байдарках, постріляти з пневматичної зброї, пройти смугу перешкод та цікаво провести час.

«За підсумком змагань кожен учасник зможе обрати собі заняття до смаку та з початком навчального сезону піти на тематичний гурток, адже Центр має розгалужену по області гурткову мережу. Тому у вересні чекаємо на нових гуртківців. А за нашими поточними подіями можна і варто стежити на сторінках в соцмережах», – зазначив директор Центру Богдан Бальбуза.

Захід організував Волинський обласний центр національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства, спортивний клуб козацьких бойових мистецтв «Герць», музей-скансен історії сільського господарства Волині, клуб «Айна Бера» за підтримки Луцької міської ради.

Читайте такожУ Луцьку відбувся ALARM Graffiti Festival: фотоспогади

 

 

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024