У Луцьку відзначили День Національної поліції України

02 Липня 2021, 13:47
День поліції у Луцьку 1396
День поліції у Луцьку

З нагоди Дня Національної поліції України, який відзначається 4 липня, до ГУНП у Волинській області у Луцьку завітали гості, представники влади, а кращих поліцейських нагородили за сумлінне виконання службових обов’язків.

Про це йдеться на сайті ГУНП.

На початку урочистості присутні вшанували хвилиною мовчання поліцейських, які загинули при виконанні та в зоні проведення ООС.

Потому колег привітав начальник ГУНП Юрій Крошко та побажав успіхів, родинного затишку, здоров’я.

«Сьогодні я дякую кожному поліцейському за ту службу, яку ви несете щодня. Дякую всім і кожному, для кого служба – це місія, для кого слова «служити і захищати» – це сенс служби. Я пишаюсь тим, що маю честь служити з вами і тими, кого сьогодні тут немає, бо вони несуть службу. Цього року, як ніколи, ви отримали багато нагород – і це заслужено. Успіхів вам, кар’єрного та професійного зростання», – сказав Юрій Крошко.

Присутніх вітали також голова Волинської обласної ради Григорій Недопад, заступник голови Волинської ОДА Анатолій Костик, заступниця Луцького міського голови Ірина Чебелюк, – усі вони вручили почесні грамоти та подяки тих органів влади, які представляють.

Григорій Недопад висловив впевненість, що поліція зростає професійно і що ситуаційний центр ГУНП – один з кращих в Україні. Він пообіцяв всебічну підтримку депутатського корпусу обласної ради для забезпечення безпеки волинян, побажав поліцейським не опускати руки й далі служити на користь громади.

Анатолій Костик зауважив, що поліція з гідністю рухається вперед, а люди позитивно відгукуються про поліцейських, також побажав мирного неба і здійснення мрій.

Ірина Чебелюк наголосила, що поліція – особливий державний орган.

«Міська рада не стоїть осторонь, а всебічно співпрацює з поліцією. Дякую за підтримку та допомогу для жителів нашої громади. Кожен, хто працює в поліції, – служить на благо людей», – висловилась Ірина Чебелюк та побажала здоров’я й родинного затишку поліцейським.

Щирі побажання висловив також Митрополит Луцький і Волинський Михаїл.

Юрій Крошко нагородив поліцейських грамотами Міністерства внутрішніх справ України, нагрудними знаками МВС «За відзнаку в службі», подяками Національної поліції України, цінними подарунками ГУНП у Волинській області. Окремим поліцейським, в порядку заохочення,  присвоєно спеціальне звання на один ступінь вище спеціального звання, передбаченого штатною посадою.

Також керівник подякував представникам органів влади, колегам-правоохоронцям з інших структур, які завітали на урочистість, та висловив впевненість у подальшій співпраці.

Читайте також: У Луцьку змагалися пожежники

 

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024