«Айдар» грабував ваші будинки», – журналіст «Аверсу» до сепаратистів

13 Вересня 2017, 10:53
4057 Джерело: ВолиньPost

Журналісти отримали запис телефонної розмови з головним редактором ТРК «Аверс» Юлією Циплюк, в якій вона просить сепаратистів допомогти їй довести, що «Айдар» - мародери.

Про це повідомляє ВолиньPost.

Нагадаємо, 12 вересня стало відомо: Луцький телеканал «Аверс» подав запит до екс-нардепа від Комуністичної партії та прихильника «ЛНР» Спиридона Кілінкарова

Ця інформація збурила волинський інформаційний простір. З'явилися гнівні коментарі та зауваження, що цей випадок має «взяти на замітку» СБУ. Наразі працівники ТРК «Аверс» ніяк не коментували цю інформацію.

Зранку 13 вересня на електронну скриньку Інформаційного агентства ВолиньPost надійшов запис телефонної розмови, на якій людина, що називає себе помічницею Спиридона Кілінкарова, говорить з Юлією Циплюк про її бажання отримати від пана Кілінкарова коментар.

Під час розмови Юлія Циплюк підтверджує, що направляла запит до так званої «ЛНР» для Спиридона Кілінкарова через його помічника Максима Чаленка. Також Юлія Циплюк в розмові відкрито називає бійців батальону «Айдар»-мародерами, звинувачує в тому, що вони підклали вибухівку в будинок батьків Спиридона Кілінкарова. 

Крім того медійниця просить співрозмовницю знайти інших свідків мародерства «Айдару» на окупованих територіях. «Кажуть, що там вони будинки грабували, а те, що не могли винести – розстрілювали», - заявляє українська журналістка представнику сепаратистів. 

 

Коментарі
13 Вересня 2017, 14:47
от гниди на аварсі сидять, давно пора розганяти це кубло сцяними тряпками
13 Вересня 2017, 15:21
Хіба журналісти не мусять збирати інформацію з УСІХ доступних ім джерел? Взагалі то це іх професія.
13 Вересня 2017, 15:23
Хіба може хтось іх путає з пропагандонами...
13 Вересня 2017, 17:03
Аверс був помийка, а тепер навіть помийкою не назвеш.
13 Вересня 2017, 18:15
В цьому випадку журналіст просто не має морального права брати коментар в іншої сторони. Країна у стані війни з недоносками-сепарами і росією, а вони до них дзвонять і щось виясняють. Вже загралися! Розумію, що пальцюківські прихвосні риють туди, куди їм скажуть, але потрібно мати міру... Дай Бог СБУ розбереться і з Аверсом і з пані Циплюк.
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024