У Луцьку розроблять схему руху транспорту

13 Вересня 2017, 10:44
2474

Департамент житлово-комунального господарства Луцькради проводить тендер для розробки комплексної схеми руху транспорту в місті.

Бюджет тендеру – 600 тисяч гривень, пише «Конкурент».

Нині триває етап кваліфікації переможця. Серед претендентів три компанії. Представництво «Дорнієр консалтинг інтернешенал ГМБХ», яке запропонувало найнижчу ціну, було дискваліфіковане. Компанія запропонувала ціну не відповідно до технічного завдання та не надала усіх необхідних документів.

Київське ТзОВ «А+С Україна» запропонувало найнижчу ціну в 554388 грн. А Харківський національний дорожньо-транспортний університет міг би виконати роботи за 600 тисяч гривень, йдеться на порталі smarttender.biz.

Календарний графік виконання робіт визначений на 2017-2018 роки.

Зокрема, виконавець повинен обстежити транспортні потоки на магістральній вулично-дорожній мережі у період вересень-листопад 2017 року, обстежити пасажиропотоки громаського транспорту, розробити заходи по вдосконаленню організації дорожнього руху на ділянках і місцях концентрації дорожньо-транспортних пригод, вузлах з транспортними затримками та біля ринків, надати пропозиції щодо вдосконалення світлофорного регулювання.

У технічному завданні також вказана вимога надати пропозиції щодо розвитку велосипедної мережі в місті, підземних переходів, зон відпочинку та заняття спортом, а також пропозицій щодо розширення зон зберігання та паркування автотранспорту, в тому числі на підходах до центральної частини міста, в житлових кварталах, вздовж магістральних вулиць біля об'єктів масового відвідування громадян.


 

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром