Майже половина луцьких сміттєвозів вийшла з ладу

12 Вересня 2017, 16:26
фото ілюстративне 3079
фото ілюстративне

В обласному центрі Волині склалась проблемна ситуація з вивезенням побутового сміття.

Про це йдеться у повідомленні на сайті Луцької міської ради.

Директор ЛСКАП «Луцькспецкомунтранс» Валерій Кузьмич пояснив виникнення проблеми з тим, що містяни останнім часом «почали скидати абсолютно все» у контейнери для побутових відходів: від сухого гілля до будівельного сміття. 

Він переконаний, що це пов'язано із підняттям ціни на захоронення відходів на полігоні у  селі Брище

А наявність саме будівельного сміття спричиняє технічні несправності сміттєвозів, які тверді побутові відходи. 

«Лише за останній тиждень вийшли з ладу понад 40 відсотків сміттєвозів через потрапляння будівельних відходів. Тому й виникла тимчасова проблема із вивезенням сміття. Довелося навіть орендувати один автомобіль, що належить Підгайцівській сільській раді», – повідомив директор «Луцькспецкомунтрансу».

Аби уникнути проблем, пов'язаних із вивезенням сміття, влада міста звертається до лучан з проханням не скидати будівельні відходи у контейнери, призначені для побутового сміття. Завдяки цьому, переконані у міськраді, вдасться зберегти комунальну техніку і працю тих людей, які відповідають за вивезення сміття та підтримання чистоти на вулицях Луцька.

Читайте також: Володимирська: сміття пообіцяли вивозити тричі на тиждень

Коментарі
12 Вересня 2017, 22:08
Такі ціни як на смітнику запровадили це взагалі пиз..ць.То вони про людей так дбають.Кидайте все і нехай вивозять.За такі бабки можна нові машини покупляти.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром