Дві комісії не підтримали нового кандидата у заступники міського голови

18 Грудня 2015, 15:11
3234

На спільному засіданні двох профільних комісій Микола Романюк представив нову кандидатуру в заступники голови міста, але жодна за них не підтримала кандидата.

Постійні комісії відбуваються у п’ятницю, 18 грудня.

Микола Романюк представив депутатам Андрія Кицю, директора школи № 1, якого бачить як одного з своїх заступників. Новий кандидат розповів, які основні пріоритети бачить у своїй ролі.

«У мене є своє бачення як у розвитку освіти, так й у медицині. Зараз, аналізуючи ситуацію, можна сказати, що головне – це надання якісних послуг у кожній із галузь. Важливим є і кадровий момент. На моє переконання треба робити реальну школу підготовки керівних кадрів»,  – зауважив Андрій Киця.

Проте голова комісії з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження Андрій Козюра розповів, що він категорично проти збільшення штату.

«Я з високою повагою ставлюся до Андрія Іларіоновича, проте я проти розширення штату», – зауважив депутат.

Микола Романюк попросив комісії поставитися з розумінням до ситуації та зважати на дефективність роботи.

«Кожен депутат має свою думку. Проте я за ефективність роботи і повторюся, що це не відобразиться на фонді заробітної плати. Але щоб не давати міському голові працювати вже другий місяць… Я просив би зважати, що основне – це ефективність роботи. Давайте створювати умови, аби не перешкоджати роботі», – зазначив міський голова.

Депутати першої комісії все ж не підтримали проект. Постійна комісії з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови також утрималася від голосування.

Нагадаємо, Микола Романюк запропонував нову кандидатуру п’ятого заступника у четвер, 17 грудня, під час засідання постійної комісії з питань комунального майна та приватизації

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром