Театральний майдан: патрульна поліція складе присягу

18 Грудня 2015, 14:32
2487 Джерело: dt.ua

У свято небесного покровителя Луцька – Святого Миколая, на Театральному майдані складатимуть присягу співробітники патрульної поліції міста.

Як пише «Вісник і Ко», початок заходу о 12:00.

В урочистій церемонії візьмуть участь голова Національної поліції України Хатія Деканоідзе та її заступник, лучанин Олександра Фацевича, який в останні дні уже перебуває у місті.

Присягу складатимуть 160 нових поліцейських, які вивчилися у навчальному центрі на базі міліцейського училища в Сокиричах.

Значиму подію в житті міста про анонсував і міський голова Микола Романюк. На своїй сторінці в Facebook мер запросив лучан доєднатися до урочистостей з нагоди свята Чудотворця Миколая і поліцейської присяги.

«Щиро бажаю поліцейським здоров’я та наснаги для ефективного виконання службових повноважень, а всім нам – твердого поступу на шляху реформування нашої держави, – пише Микола Романюк. – У добрий час і хай Святий Миколай береже кожного з нас!».

До слова, офіційне патрулювання нової поліції відкладали кілька разів. Попередньо був задум організувати символічну церемонію заступання на варту порядку на початку другої декади грудня. Однак згодом у столиці вирішили поєднати поліцейську присягу із святом Чудотворця Миколая, який є покровителем та оберегом Луцька – що, очевидно, буде вельми символічним.

До слова, за даними ІА «Волинські новини», знайдеться нове призначення й колишньому училищу міліції. Воно стане навчальним центром для поліції кількох західних регіонів. Зокрема, у середині січня у Сокиричі приїде група кандидатів у нову патрульну поліцію Чернівців.

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром