У луцькому виші оновили спортивний комплекс

11 Вересня 2017, 23:45
1988

На запуск відремонтованого спортивного комплексу завітав заступник міністра освіти і науки України Роман Греба.

Про це повідомляє Сфера ТВ.

Тренажери, сучасні спортивні зали і відремонований басейн – у Луцькому національно-технічному університеті готові зустрічати студентів нової спеціальності, підготовка фізичної культури і спорту, де окремо виділили спеціалізацію «Захист вітчизни».

«Паралельно ми сьогодні запустили наш відремонтований спортивний комплекс разом з басейном. І з понеділка всі бажаючі зможуть долучитися до оздоровлення в нашому виші. Крім наших студентів, бо студенти це, безумовно, зможуть по повній використати, і працівники», – каже ректор ЛНТУ Петро Савчук.

Найкращих спортсменів до Дня фізичної культури нагородили почесними грамотами і подяками.

«Я входжу в жіножу збірну по волейболу ЛНТУ. Ми часто їздимо на змагання. Це були і змагання по Україні. Також змагання «Волинь зустрічає друзів». Наш університет завжди представляється на цьому змаганні, уже протягом трьох років. І надіюся четвертий рік, четвертий курс я уже, також буду представляти на цих змаганнях», – розповідає волейболістка Анастасія Вознюк.

Перевірити готовність ЛНТУ до навчального року приїхав і заступник міністра освіти і науки України Роман Греба.

«Бачив декілька новітніх аудиторій, бачив ті нововведення, які були зроблені вже в самому вищому навчальному закладі. І це нові навчальні лабораторії, нові навчальні аудиторії. Звісно, я не мав змоги дуже детально ознайомитись. Водночас, в принципі вржаження складається непогане про технічний університет», – ділиться враженнями заступник мінстра.

Загалом до спортивного комплексу входять два тренажерні та ігрова зали, приміщення для єдиноборств, басейн. Функціонують і секції, і групові та індивідупльні заняття.

Споруда спортивного комплексу здана в експлуатацію ще в 1991 році. На ті часи це був один із найсучасніших комплексів Волині. 

 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром