Луцький двір: на вулиці Конякіна декілька років не ремонтують тротуар та дорогу

11 Вересня 2017, 15:56
4878

Мешканці будинку 9б на вулиці Конякіна, нарікають на те, що вже декілька років у них не проводили ремонтні роботи.

Жителі говорять, що через поганий тротуар спотикаються не лише пенсіонери, але й маленькі діти. Особливо незручно тим, у кого є немовля, оскільки пройти з коляскою місцями дуже проблематично.

«Будинку вже 23 роки, і до кого ми тільки не зверталися й до депутатів, і до Пустовіта, який проводив із нами бесіду, але після того ніхто нам не допомагає, щоби зробити тротуар та дорогу. Напевне чекають наступних виборів», – каже жителька будинку Надія.

Мешканці зазначили, що після дощу тяжко не те, щоби пройти, але і проїхати машиною.


Також жителів будинку не обійшла проблема із вивозом сміття, яке, за словами мешканців, лежить просто неба вже три тижні. На дитячому ж подвір’ї можна знімати фільми жахів: поламані та заіржавілі гойдалки, на яких навряд чи зможе погойдатися дитина, декілька шарів фарби на залізних трубах та поламані лавочки.


Однак, є й позитивні моменти: жителі власноруч дбають про стан  прибудинкової території.

«Ось ці скати ми повкопували та пофарбували, дерева та квіти понасаджували. Добре, що є різні господарі, які допомагали робити благоустрій», – каже жителька будинку Ольга.

До слова, у дворі проживає собака за кличкою Боб. Мешканці говорять, що вони збирали кошти, аби зробити собаці операцію на лапи, оскільки його покусали інші собаки.





Максим БУРДА

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected]

 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром