Допоможемо важкохворій лучанці, про яку відзняли телепрограму

18 Грудня 2015, 10:43
4223 Джерело: facebook.com

Адміністратор спільноти «Наш Луцьк» у мережі Facebook Сергій Лавренюк закликає небайдужих до благо дійства – допомогти хворій лучанці, про важку долю якої нещодавно повідали з екранів телевізорів.

Як пише Сергій на власній сторінці соцмережі, «завдяки програмі «Говорить Україна», ведучий якої Олексій Суханов, дізнався про нашу землячку-лучанку Оксану Федулу. Жінка вже довгий час знаходиться у дуже важкому стані, потребує нашої допомоги. В неї відмовляє опорно-руховий апарат, який позбавляє Оксану самостійно рухатись, дбати про себе і вже навіть говорити..

І цю ношу на собі несе лише її 16-річний син Сергій. Тому прошу небайдужих людей по можливості передати їй хоча би продукти харчування, крупи, макаронні вироби, олію та інше».

Дописувач розповів, що зателефонує до ведучого програми «Говорить Україна» та дізнається адресу Оксани, щоб уже розпочати збір пожертв для нужденної родини.

«Ближчим часом передамо їй не обхідне на перші часи, – пише Сергій. – Місце збору можна організувати по домовленості. Я можу запропонувати своє місце роботи в районі 33-го. Пишіть в «приват».

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

Коментарі
18 Грудня 2015, 13:14
Як можна передати допомогу. Не зареєстрована у мережі Facebook.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром