Три причини обрати індукційні варильні панелі AEG для кухні

24 Червня 2021, 15:06
Індукційні плити РЕКЛАМА 694
Індукційні плити

Якщо вирішили встановити вдома електричну варильну поверхню, радимо розглянути модель із магнітною індукцією. Це відносно новий тип панелей, який відрізняється високою економністю та ефективністю роботи.

Експерти одного з найбільших брендів кухонної техніки AEG назвали три причини, чому на вашій кухні повинна бути саме індукційна поверхня для варки. Дізнавайтеся її переваги.

Чистота й безпека

Технологія індукційного нагріву відрізняється від інших електроплит: тут немає прямої передачі тепла від джерела до посуду. Замість цього нагрівається тільки дно каструлі чи сковорідки завдяки дії сильного магнітного поля. Отже, посудина розігрівається зсередини, а безпосередньо склокерамічна поверхня плити залишається холодною.

Які переваги таких моделей:

  • зникає ризик випадково обпектися від залишкового тепла вимкненої конфорки;
  • зменшується пожежна небезпека;
  • зберігається чистота поверхні.

Останній плюс пояснюється просто: до негарячої склокераміки частинки їжі, що впали під час готування, не прикипають, тому їх легко прибрати. Пляма з’являється тільки тоді, коли з каструлі «втікає» рідина і починає закипати від гарячої поверхні.

Пригорілі залишки легко видалити спеціальним скребком чи за допомогою очищувального засобу.

Простір для творчості

Технологія магнітної індукції дає дивовижні можливості для кулінарної творчості. Деякі варильні панелі AEG мають спеціальну зону FreeZone, яка обіймає майже 50 % панелі.

Фактично плита стає однією великою конфоркою з рівномірним нагріванням.

На збільшеній конфорці зручно:

  • приготувати борщ у великій каструлі для всієї родини;
  • посмажити м'ясо на чималій сковороді;
  • готувати печеню в гусятниці;
  • наварити на зиму варення в мисці.

Як використовувати доступну площу плити, вирішувати вам. Інтелектуальна система самостійно підлаштовується під розмір і форму того посуду, який ви поставите на поверхню, й забезпечує рівномірний нагрів у всіх точках. Їжа по центру смажитиметься стільки ж часу, що й по краях.

Також керувати ступенем нагріву посуду можна просто пересуваючи його по конфорці FreeZone.

Необхідний нагрів за мить

Третя причина, чому індукційні варильні панелі AEG є найкращим вибором для кухні, – зручне керування. Потрібний рівень нагріву досягається практично миттєво, бо немає прямої передачі тепла. Ви просто збільшуєте потужність електромагнітного поля, яке сильніше нагріває метал у посуді.

Інженери AEG втілили дуже комфортне сенсорне управління. Щоб додати температури, потрібно просто провести пальцем зліва направо й встановити потрібне значення. На інформаційному дисплеї з'явиться цифра з параметром конфорки, що працює.

Згідно з дослідженнями, на індукційній плиті вода нагрівається вдвічі швидше, ніж на газовій або електричній. Це свідчить про те, що технологія має дуже високу енергоефективність і заощаджує споживання електроенергії. Тож, якщо хочете економити при кожному готуванні й користуватися поверхнею із задоволенням, обирайте індукцію!

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром