Танці, іграшки та пісочна анімація – розваги для наймолодших на анімаційному фестивалі «Задзеркалля»

09 Вересня 2017, 20:27
2813

Анімаційний фестиваль «Задзеркалля» вже вдруге відбувається у Луцьку. Про те, як творити анімацію, звідки беруться мультфільми та що відбувається по той бік екрану, говоритимуть упродовж 9-10 вересня.

У цьому матеріалі ми розповімо про те,чим займалися наймолодші учасники фесту в перший «задзеркальний» день.

Розваги для малечі зосередилися переважно в центрі міста – поблизу музичного магазину «Артист» на Богдана Хмельницького. Тут діти та їхні батьки дивилися старі українські мультфільми, гралися та брали участь у різних майстерках від партнерів фестивалю.

Після перегляду найпершої української анімації, маленькі лучани вийшли на вулицю, де їх розважала студія свята «Карамболь». Діти стрибали, танцювали, підкидували мишей та ховалися у кольоровій тіні імпровізованого «парашута» разом із персонажами мультфільмів Френкі Штейн (мультсеріал «Школа Монстрів) та Міккі Маусом із відомого диснеївського мультика.

Наприкінці ігор найактивнішим учасникам подарували смаколики «Флайза» та фігури з надувних кульок.

Далі учасники відвідали майстерки від «Богемної шпульки» та «Вулика».

Майстер-клас із виготовлення фетрової іграшки від художньої студії «Богемна шпулька» розпочався о 17:00 і тривав майже годину. Круглого блакитного Капітошку вчилися робити 6 дівчат. А навчала їх майстер Руслана Цибуліна.

Паралельно із цією майстеркою, у сусідньому приміщенні діти малювали піщану анімацію. Учасники вчилися робити лінії та створювати піщані історії на підсвіченій поверхні.

Попереду – ще один фестивальний день і багато розваг та пізнавальних зустрічей.










































 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром