Розпочався Фестиваль пива та м’яса у Луцькому замку

09 Вересня 2017, 19:57
6943

У Луцькому замку відбувається смачний Фестиваль пива та м’яса.

У суботу, 9 вересня, стартував довгоочікуваний фестиваль. Дійство зібрало чимало гостей, які презентують свою продукцію на фестивалі. На смачне свято приїхали з м’ясом та пивом гості зі Львова, Івано-Франківська, Луцька та інших міст.

На фестивалі презентують страви та напої на будь-який смак. Є шашлик, ковбаса, сосиски, картопля, салати, хот-доги, овочі-гриль, звичайно ж, пиво, кава та ін.

Цікавим є те, що продають і шоколадні пива, і вишневі, і медові.




1

Лучани вже з початку фестивалю насолоджувалися і досі насолоджуються різноманітними «смакотами». 

Для тих гостей, які завітали на фестиваль із дітками, діють ще локації, де вони можуть розважатися. Хтось може пострибати на батуті, хтось зробити тимчасове тату хною, хтось - взяти участь у майстер-класі з гончарства, а хтось може спробувати себе у фехтуванні.

Малеча також може погратися в уявний магазин, які організували дівчата з Володимира-Волинського. А також діє локація з желе та гарячим шоколадом, яке можна продегустувати. Вже чимало маленьких лучан скористалися такою можливістю.





2




На території замку продають різноманітні сувеніри. Це і посуд з глини, і віночки, і будь-що інше для душі.

Для присутніх обіцяють ще масу конкурсів, призів та музичних вітань від виконавців. Програма, дійсно, не змушує сумувати.

А ви були вже на Фестивалі пива та м'яса? Якщо ні, то у вас ще є можливість його відвідати.

1

1




1









1


1




1







1

1

1


















1

1




1










1






1

 

 

 

Коментарі
10 Вересня 2017, 23:59
Люди добрі.!.. Хто , хто придумав оце убозтво? Лучани, вам що, мало СРАЧУ від старого ринку під стінами Замку, і тепер ви вирішили застяти ще й Замок Любарта? Я не знаю, який дурень у мерії "народив" цю божевільну ідею? Чи тепер після смерті Миколи Романюка, у владі міста верх взяли сам лише рагулі? Це ж тільки додуматися, на таку невеличку територію, якою є внутрішній периметр замку , нашевкається алкашів і ненажер. А куди вони там будуть відправляти фізіологічні потреби після пива? Боже, дай хоть краплину розуму автору ідеї, і спонукай його до здорового і адекватного аналізу ним придуманого і содіяного... Якщо хотіли "народити" щось на кшталт Октоуберфесту, так візьміть на озброєння німецький досвід, і не "винаходьте велосипеда". Розумні, на відміну від вас, люди його вже давно винайшли. Просто "злижіть" і все.
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром