Підземний паркінг – це зручність, безпека та комфорт за будь-яких умов

22 Червня 2021, 09:01
«Dream Town» РЕКЛАМА 1095
«Dream Town»

Сучасні комфортні підземні паркінги є у кожному житловому комплексі Луцька, що зводить компанія «Єврохолдінг». Паркінг – це місце, де ваш автомобіль, найперше, буде у безпеці, під цілодобовою охороною. Паркінг може принести додатковий прибуток, якщо здавати в оренду паркомісце, або за потреби, продати. 

Завдяки наявності у житловому комплексі паркінгу ваш двір буде розвантажений від машин, діти зможуть безпечно гратися на дитячих майданчиках, а ви відпочивати, тому що буде місце для лав та газонів.

У житловому комплексі «Dream Town» завершується облаштування підземного паркінгу.

Переваги придбання там паркомісця очевидні.

  • Інвестиція. Паркомісце – це така сама нерухомість, як і квартира, тому є гідним засобом для надійного збереження ваших коштів.
  • Безпека. Паркінг з цілодобовою відео охороною. Крім того, у паркінгу Ваше авто захищене від подряпин необережних водіїв. У паркінгу є система автоматичного пожежогасіння, димовидалення, вентиляції, антиковзаюче покриття.
  • Комфорт. Не треба шукати після роботи місце, кружляючи поряд з будинками, аби втиснути ваше авто – власне паркомісце завжди чекає на Вас.
  • Погода. Набридло взимку сідати у холодний салон, а в літку – наче у розжарену піч? Або витрачати 10-15 хвилин ранку на прибирання снігу з машини та навколо неї? Усі ці проблеми вирішує власне паркомісце.
  • Збереження. Є додаткові комірки та місця для стоянки велосипедів.
  • Електрокар. Проблема підзарядки екологічних автомобілів стає все більш актуальною, тож ми вже працюємо над її вирішенням.
  • Вільне місто. Паркомісце – це ваш внесок у збільшення прибудинкової території. Нехай Ваш двір буде майданчиком для дітей, а не автостоянкою.


Паркомісця в «Dream Town» на цей момент є у продажі різноманітної площі, що дозволяє розміщувати автомобіль різного класу та габаритів.

Діють вигідні умови придбання:

  • 12 місяців розтермінування
  • 0% переплат

 

Купуючи паркінг цього літа – ви заощаджуєте 10 000 гривень.

Також, можна також взяти в паркінг в  оренду. Існує система знижок при заключенні договору оренди на тривалий термін.

099 327 27 27

https://dream-town.com.ua/

https://euroholding.net.ua/

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024