Юрист прокоментував зйомку «Аверса» на території СБУ

08 Вересня 2017, 19:06
2733

Медіа-юрист Роман Головенко роз'яснив ситуацію, коли журналісти місцевого каналу проникли у двір Управління СБУ у Волинській області  та знімали автомобілі працівників установи.

Про це інформує Інститут масової інформації.

Юрист зазначає, що серед суспільства є інтерес до такої інформації, але про таку інформацію, за йог словами, можна було б дізнатися і без проникнення.

«Зрозуміло, що існує суспільний інтерес до того, на яких машинах їздять працівники СБУ. Але дізнатися про них можна було б і без проникнення на територію, тим більше охоронювану (наявність огорожі сама собою передбачає, що територія не є загальнодоступною, а в даному випадку, ще й охоронюваною, тобто якби таке проникнення сприйняли як напад на об’єкт, то воно могло мати і трагічні наслідки)», – пояснює юрист.

Він додає, що той факт, що брама будівлі була відчинена говорить про неналежну роботу її працівників.

«З іншого боку, в цій справі ще варто з’ясувати, чи територія СБУ була ідентифікована як закритий об’єкт під воєнізованою охороною. А те, що журналістам удалося проникнути на нього через “тимчасово відчинену браму”, свідчить про неналежну організацію роботи охоронців», – підсумовує Роман Головенко. 

Нагадаємо, щожурналісти «Аверса» 7 вересня знімали на відео автівки працівників Управління СБ України у Волинській області.

Також читайте«Аверс» незаконно знімав на відео машини працівників СБУ

Коментарі
08 Вересня 2017, 23:47
Якийсь бред плете.Таке враження ,що не юрист говорить,а якийсь пацан з рогаткою.За що йому гроші платять-гоніть його в шию.Аферюга.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром