«Адреналін Сіті» запрошує на Свято дерунів

17 Грудня 2015, 14:15
2832

Лучан запрошують на Свято дерунів – на гостей чекає дегустація та змагання на найшвидше поїдання картопляних млинців, переможцям якого подарують сертифікати на безплатні порції смакоти.

Унікальне свято відбудеться 19 грудня о 16:00 у Центрі дозвілля та розвитку «Адреналін Сіті».

Як розповіли організатори, у святковій програмі шалено смачного Свята дерунів – конкурс на найшвидше поїдання дерунів і їх масова дегустація; он-лайн трансляція різних спортивних подій на 7 екранах; цікава програма, жарти, приємні сюрпризи і багато смачних дерунів. 

«Переможець конкурсу з швидкого поїдання дерунів отримає почесний диплом та подарунок від «Адреналін Сіті». А всі учасники – подарункові сертифікати на 10 порцій дерунів!», – наголошують організатори.

Під час Свята деруна відбудеться урочисте відкриття унікального в Луцьку спорт-бару «10 дерунів» із найбільшим у місті фан-екраном та «Стіною спортивних трофеїв». 

«Отож, чекаємо вас за адресою: вулиця Карбишева,1, Центр дозвілля та розвитку «Адреналін Сіті», спорт-бар «Десять дерунів». Вхід – з боулінг клубу «Адреналін» на 2 поверх, – запрошують лучан на свято. – Гарний настрій та смачні деруни гарантуємо!».

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром