23 км і 9 годин на веслах: Як «Інвестор» сплавлявся Стоходом. ВІДЕО, ФОТО

19 Червня 2021, 08:00
Як «Інвестор» сплавлявся Стоходом РЕКЛАМА 779
Як «Інвестор» сплавлявся Стоходом

Береги річки Стохід – це десятки абсолютно різних і неймовірно красивих краєвидів. Густі зарості очерету раз за разом змінюються широкими плесами, а потім знову – розбиваються на дрібну сітку вузьких рукавів, перетікають в заболочені стариці, а за якусь хвилину – вже в стрімкі русла посеред густого лісу.

Ці прибережні краєвиди – частина Національного природного парку «Прип’ять-Стохід» і тут пролягає популярний маршрут для сплавів на байдарках. Саме на цей маршрут (невимовно гарний, але технічно непростий!) працівників Будівельної компанії «Інвестор» запросив організатор Каяк-клубу «Любаш» Сергій Оласюк. Він є клієнтом компанії і мешканцем одного із житлових комплексів – ЖК «Юпітер».

Про це йдеться на сайті «Інвестора».

У сплав вирушили із центрального пляжу Любешева. Було дві зупинки – в урочищі Попівка та селі Бучин. Завершилась мандрівка в селі Сваловичі, що за 6 км від білоруського кордону. А ще це село відоме надзвичайно малою кількістю мешканців – їх тут лише 18.

Як гребли і вигрібали працівники «Інвестора» (були навіть моменти, коли довелося пливти заднім ходом проти течії!), які краєвиди бачили і куди звертатися, якщо захочете повторити пригоду – дивіться в нашому відеозвіті.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром