Історичний факультет СНУ відтепер зветься по-новому

07 Вересня 2017, 20:42
11594

Історичний факультет Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки перейменували на факультет історії, політології та національної безпеки.

Про це пише ВолиньPost.

Історичний факультет Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки у вересні 2017 року став факультетом історії, політології та національної безпеки.

На факультеті готують фахівців з «Історії, правознавства», «Історії, європеїстики, археології», «Політології та державного управління», «Державної безпеки», «Інформаційної безпеки», «Музеєзнавства, пам`яткознавства, культурного туризму», «Документаційного забезпечення управління та інформаційно-аналітичної діяльності», «Державної служби». 

Від початку існування факультет часто змінював свою адресу. 

Спочатку він розмішувався в корпусі №1 (зараз корпус В), вулиця Винниченка, 30. У 1969 році факультет перейшов в окреме приміщення на вулиці Леніна, 2 (нині проспект Волі), яке до того використовувалось як гуртожиток та більше відоме під назвою «Собор».
У 1985 році історичний факультет перевели в головний корпус інституту на вулиці Радянській (нині Винниченка, 30). 

1991 року факультет перемістився у нове приміщення по вулиці Шопена, 24 (колишній будинок політосвіти), де функціонує і зараз. 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром