У Луцьку здорожчає послуга вивезення сміття

18 Червня 2021, 09:51
Фото ілюстративне 996
Фото ілюстративне

У Луцьку цього року зросте тариф на вивезення сміття. 

Про це пише Конкурент.

Зокрема, начальник КП «Луцькспецкомунтранс» Володимир Марценюк розповів, що підприємство планує підняти тариф на вивезення сміття орієнтовно на 25-30%. В першу чергу це планують зробити через ріст мінімальної заробітної плати та через необхідність оновлення техніки.

«З 2018 року тариф на вивезення побутових відходів не збільшувався. Тим часом ціни на прямі витрати підприємства зросли на 38%. Це і паливно-мастильні матеріали, і мінімальна зарплатня, і послуги, якими користується підприємство, і так далі. Зростання тарифу – необхідна річ, яку роблять у всіх містах України. На сьогодні Харків працює з тарифом приблизно на шість гривень вищим, Рівне теж виходить на фінішну пряму по підняттю тарифу. І ряд інших міст. Це просто життєво необхідне для нормального функціонування і господарської діяльності нашого підприємства. Це буде незначне підняття, щоб вирівняти ці відсотки», – каже Володимир Марценюк.

За словами керівника підприємства, прогнозувати, на скільки саме гривень зросте тариф для лучан, поки зарано, бо наразі тривають підрахунки.

Читайте такожУ Підгайцівській громаді шукають людей, які пошкодили комунальні автівки

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024