Діти грали на сцені ролі своїх ляльок

17 Грудня 2015, 12:21
2235

У рамках проекту «Меценати для солдата» організували свято «Чудотворний Миколай, ти усіх оберігай» для дітей учасників АТО.

Захід відбувся у середу, 16 грудня, у Волинській обласній бібліотеці для юнацтва. Партнерами акції стали ТМ «Дмитрук», творча студія Наталії Журавльової та балетна студія «Жизель».

«Ми беремо участь у багатьох благодійних проектах, зокрема у русі «Творчість заради життя». Співпрацюємо з бібліотекою з перших днів існування студії. З часом до нас приєдналося багато творчих колективів. У одній з вистав брала участь творча студія Рубанів. Вони декорували сцену», – розповідає Наталія Журавльова.

Цікаво, що у виставі для малят головні ролі зіграли теж діти. Організатори стверджують, що так глядачі краще розуміють суть вистави. Юним акторам не важко, їм цікаво перевтілюватися у різні образи. Окрім того, у них багато енергії, вони рідко втомлюються.

Юні балерини оживили на сцені улюблених ляльок. Вистава «Лялька Гертруди» вчить бути добрим до усіх. Навіть забуті іграшки не можна викидати, їх потрібно лагодити та берегти.

Запрошені діти учасників АТО були дуже задоволені виставою. Дівчаткам сподобались «живі ляльки» та їх сукенки, хлопці воліли би побачити на сцені трансформерів та роботів. Батьки кажуть, що це хороший спосіб відволікти дітей від тривожних думок.

«Така ситуація зараз, що хочеться зробити щось світле та приємне. Йде улюблене дитяче свято святого Миколая. Хочеться, щоб свято заполонило кожне дитяче серце і все навколо. Чотирнадцять батьків дітей, які присутні тут, на жаль, загинули у зоні конфлікту. Ми хочемо їм допомогти та підтримати. Це уособлює назву проекту нашої бібліотеки «Творчість заради життя» – каже директор бібліотеки Алла Єфремова.

На дітей також чекали солодкі подарунки від торгової марки «Дмитрук».









Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром